Ludzas Tautas nams gaida Jūsu priekšlikumus

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

Ir aizvadīts 2012. gads. Ko tas devis katram no mums, spriest pašiem. Skaidrs ir tikai tas, ka arī Ludzas Tautas nams centās strādāt tā, lai ikviens apmeklētājs, ikkatrs amatierkolektīva dalībnieks justos mūsmājās labi, informē Ludzas pašvaldības portāls.

Kā mums tas ir izdevies, lai vērtē tikai tie, kas apmeklē Tautas nama sarīkojumus.

Gada laikā Ludzas Tautas namā ir notikušas vairāk nekā 20 viesizrādes – estrādes koncerti, teātra un cirka izrādes bērniem, pasākumi pieaugušajiem, šovi jauniešiem. Gandarījumu sniedza vieskoncertri, kas piesaistīja lielu skaitu apmeklētāju. Bet sarūgtinājums radās tad, kad koncerts zemās apmeklētības dēļ bija jāatceļ. Rodas jautājums: varbūt mēs ielūdzam ne tos kolektīvus, kurus gaida skatītājs? Tāpēc aicinu visus aktīvi piedalīties aptaujā „Es vēlētos, lai Ludzas Tautas nams ielūdz …”.      

Lūdzu, papildiniet šo teikumu ar saviem priekšlikumiem un sūtiet to uz e-pastu valentinarazumovska@inbox.lv vai arī ievietojiet ierosinājumu kastītēs, kas atrodas Ludzas Tautas nama foajē vai Ludzas pilsētas galvenajā bibliotēkā. Izanalizēsim un iespēju robežās ielūgsim!

Ceram uz Jūsu atsaucību!


Написать комментарий