Daugavpils novada Kultūras centrs aicina uz koncertu „Ar mūziku sirdī!”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada Kultūras centra direktore Inta Uškāne portālu Gorod.lv informēja, ka 27.janvārī plkst.14.00 Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30, Daugavpilī) notiks sadraudzības koncerts „Ar mūziku sirdī!”, kurā kā īpašie viesi piedalīsies Latvijas nacionālās operas soliste Ilona Bagele un O-kartes akadēmijas dalībnieks Nikolajs Puzikovs.

Pēc Uškānes kundzes vārdiem, tas būs nebijis pasākums, jo pirmo reizi pilsētā uzstāsies fonda „Nāc līdzās” laureāti. Fonds „Nāc līdzās” ir sabiedriskā labuma organizācija, kas jau 16 gadus, organizējot nometnes, koncertus, festivālus, studiju ierakstus un akcijas, aicina bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām dziedāt, dejot, spēlēt teātri, runāt dzeju un izpausties uz skatuves. Pēc fonda pārstāvju domām, mūzika un māksla nojauc robežas un uzceļ sapratnes tiltu.

Jāatzīmē, ka pusotru stundu garajā koncertā piedalīsies 16 mākslinieki, kuru vidū būs arī Daugavpils novada Kultūras centra bērnu un jauniešu vokālā studija „Stage On”. Ieeja bez maksas.


Написать комментарий