“MINI Clubman” speciālā versija “Bond Street”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "MINI" izstrādājusi "Clubman" modeļa speciālo versiju "Bond Street". Šo nosaukumu automobilis ieguvis par godu Bondstrītai Londonas tirdzniecības ralojā Vestendā, kas plaši pazīstamas ar saviem elitārajiem veikaliem un iestādījumiem.

No standarta "MINI Clubman" speciālā "Bond Street" versija atšķiras ar oriģināla dizaina 17 collu riteņu diskiem, kā arī īpašu eksterjera un interjera noformējumu. Virsbūve ir melnā krāsā ar "šampanieša toņa" jumtu un sānskata spoguļu korpusiem. Interjerā dominē melna āda.


Standarta komplektācijā "MINI Clubman Bond Street" iegūs klimata kontroli, borta datoru, kruīza kontroli un lietus sensoru ar automātisko lukturu ieslēgšanu.

Atkarībā no tirgus speciālās versijas automobilis būs aprīkojams ar kādu no četriem dzinējiem – 122 vai 184 ZS jaudīgu benzīna motoru vai arī 112 ZS vai 143 ZS jaudīgu dīzeļa agregātu. Visi dzinēji sajūdzami vai nu ar sešpakāpju mehānisko, vai automātisko pārnesumkārbu.

Plašākai sabiedrībai "MINI Clubman Bond Street" tiks prezentēts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē, drīz pēc kā tas nonāks arī tirdzniecībā.


Темы: , , ,
Написать комментарий