ASV medicīnas eksāmena laikā nošauj eksaminatoru

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

ASV, Kalifornijas štata Ņūportbīčā medicīnas eksāmena pieņemšanas laikā nošauts eksaminators, vēsta "Yahoo.com" ziņu portāls.

„Pirmdienas pēcpusdienā Ņūportbīčas policija saņēma vairākus zvanus par šāvieniem „Oranžā krasta” hospitālī,” sacījusi policijas preses pārstāve Keitija Lova. Ierodoties notikuma vietā, policija ieraudzījusi zemē guļam sašautu vīrieti, bet vainīgais nekur nebija aizbēdzis un nekavējoties ticis arestēts.

Ievainotais eksaminators, kurš strādājis par urologu, pēc šāvienu saņemšanas nomira. Viena no aculieciniecēm Bekija Kaldervuda sacījusi, ka atradusies netālu no sašautā eksaminatora. „Es sēdēju šāvējam tieši pretī un, iespējams, būtu saņēmusi pirmo lodi,” stāstīja Kaldervuda.

Neviens cits, izņemot mirušo eksaminatoru, nav ticis ievainots, un policija uzskata, ka noziedznieks savu upuri bija izvēlējies nejauši.
„Oranžā krasta” slimnīcas vadītāja Kristena Kotija, kura traģēdijas brīdī strādājusi stāvu augstāk, sacījusi, ka šāvieni izklausījušies pēc remontdarbiem, tāpēc viņa uz notikušo nav reaģējusi. „Sākumā skolas, tagad jāsāk uztraukties arī darba vietā, jo arī tur tevi var nošaut. Tam reizi par visām reizēm ir jābeidzas,” savu sašutumu neslēpa vadītāja.


Написать комментарий