Serbijas premjers iekļūst erotiskā skandālā

foto: cas.sk, magazin.e15.cz
foto: cas.sk, magazin.e15.cz

Serbijas premjerministrs Ivica Dačičs iekļuvis erotiskā skandālā pēc tam, piedalījās serbu televīzijas kanāla "Pink" šova "Neiespējamā misija" ierakstā, ziņo ārvalstu mediji.

Telekanāla "Pink" žurnālisti izjokoja Dačiču, uzaicinot to piedalīties šovā "Neiespējamā misija", kurā žurnāliste bija ģērbusies superīsā kleitā un bez apakšveļas.

Vēl pirms šova sākuma tā vadītāja novilka veļu, bet viņas sarunu ar premjeru filmēja slēptā kamera.

Vispirms meitene atklāti provocēja Dačiču, izrādot savus īsos svārciņus, kuri maz ko nosedza, bet pēc tam pārsēdās tā, ka premjeram bija iespēja aplūkt visus jaukumus.

Rezultātā objektīvs fiksēja gan sievietes jaukumus, gan arī politiķa ieinteresēto smīniņu.

Skandalozais videoklips otrdien tika ievietots "Youtube" kanālā internetā un diennakts laikā to noskatījās vairāk nekā divi miljoni lietotāju.

Notikumu asi kritizēja Serbijas neatkarīgā žurnālistu asociācija un Iekšlietu ministrija, kuru arī vada Dačičs. Pēc asociācijas domām, šāda rīcība "neatbilst profesionālas žurnālistikas standartiem un var tikt pielīdzināta pornogrāfija".

Bet pats premjerministrs, arī iekšlietu ministrs Ivica Dačičs deva rīkojumu veikt izmeklēšanu un atklāt par neveiklo situāciju atbildīgās personas. Par to ceturtdien paziņoja premjera īpašais padomnieks nacionālās drošības jautājumus Ivica Tončevs.

Šis gadījums tiks izmeklēts," Tončevs paziņoja Belgradas avīzei "Blic". Pēc viņa teiktā, notikums ir ņirgāšanās par Serbiju, nevis par tās premjeru.

Padomnieks uzsvēra, ka televīzijas šova veidotāji ir ļaunprātīgi izmantoja premjera uzticēšanos žurnālistiem. "Tas vairs nekad neatkārtosies," teica Tončevs.

Savukārt Serbijas policijas arodbiedrība pieprasīja noskaidrot Iekšlietu ministrijas Drošības departamenta priekšnieka Neboiši Gruiča un to darbinieku, kuri atbild par premjera drošību, atbildības pakāpi.

Policijas arodbiedrība par "lielu negodu" nosauca to faktu, ka departamentā līdz pat vakardienai, kad internetā tika publicēts skandalozais video, nezināja par to, ka Dačičs tika rupji piesmiets.


Написать комментарий