Latgales KVN līgas posms: Daudzpusīgs Dimons no Pervomajkas un Daugavpils kā draudzības un jautrības galvaspilsēta

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Janvāra pēdējā dienā Daugavpils teātrī notika trešais Latgales KVN līgas posms, kurā tika noteikti fināla dalībnieki. Finālspēle gaidāma aprīlī.

Pateicoties savai neatlaidībai un cīņas sparam iespēju piedalīties finālā saņēma komanda no Rīgas, kurā spēlē daugavpilieši, - ''Znakomije lica”. Savukārt par posma pārliecinošu uzvarētāju kļuva Dimons no Pervomajkas – vienīgais un neatkārtojamais komandas ''Odin doma” spēlētājs.

Spēle tiešām bija savdabīga, kā to solīja vakara vadītāji Aleksandrs Grišakovs un Aleksandrs Komarovs, tomēr tai pietrūka jautrības un draiva. Visi žūrijas locekļi atzīmēja, ka komandas ļoti centās, tomēr ar to bija par maz, jo KVN, kā zināms, ir spēle, kurā jokiem jābūt smieklīgiem un jābūt komandas darbam.

Sasveicināšanās ''Neiespējamais ir iespējams” komandas priecēja ar labiem un asprātīgiem jokiem, savukārt mājas darbs par iespēju pilsētu sagādāja vilšanos. Spēles sākumā ļoti enerģiski un jautri uzstājās komanda „Znakomije lica”, kuru uzstāšanās tiešām bija spilgta un aizraujoša: ''Nav tiesa, ka Latvijā Neatkarības diena ir 18.novembrī! Tā ir neatkarīga katru dienu” vai ''Latgales studenti ir tik rūdīti, ka izmanto zupas ''Rolton” eļļu erotiskajos nolūkos”, skatītāju aplausus izpelnījās arī valsts ekonomikas turpmākās attīstības un Daugavpils lidostas peļņas grafiku zīmēšana.

Fantastiski uzstājās daudzpusīgais Dimons no Pervomajkas: skatītāji bija sajūsmā par televīzijas Daunkom ziņu pārraidi viņa izpildījumā un principiāli jauno raidījumu „Karaoke ar Dimonu”.

Savukārt meiteņu komanda ''Staršeklasnici” ne ar ko nepārsteidza, vienīgais apliecināja, ka neiespējamais ir iespējams, kad četratā ielīda vienā solārijā.

Spēles noslēgumā vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzīmēja, ka visi spēles dalībnieki pierādīja, ka trešais laika tips (kas saskaņā ar sinoptiķu prognozēm bija 31.janvārī) neietekmē cilvēku pašsajūtu un viņi nekļūst apātiski un garlaicīgi, savukārt par uzvarētāju kļuva tas, kurš rūpīgāk nekā citi gatavojas spēlei un ļoti vēlējās uzvarēt.

Kā arī no līdzjutēju vārda vicemērs pasniedza komandai ''Naša” piemiņas kausu kā pateicību par KVN čempionāta bronzu un sagādātajiem prieka mirkļiem. Atgādināsim, ka drīzumā komanda aizstāvēs valsts godu vācu pilsētā Štutgartē, kur piedalīsies KVN Atklātajā kausā.



Написать комментарий