Bijonsē atklāj, ka piedzīvojusi spontāno abortu

foto: blic.rs
foto: blic.rs

Drīzumā uz ekrāniem gaidāmajā dokumentālajā filmā ''Life Is But a Dream” dziedātāja Bijonsē (31) pirmo reizi publiski stāsta, ka pirms diviem gadiem pārcietusi spontāno abortu. Tas bijis viņas dzīves sāpīgākais pārdzīvojums.

Dziedātājas Bijonsē un viņas vīra repera Jay-Z meitiņa Blū Aivija nāca pasaulē 2012. gada janvārī. Taču dažus gadus pirms tam soliste piedzīvojusi spontāno abortu. „Tas bija pirms apmēram diviem gadiem, kad pirmo reizi paliku stāvoklī,” atceras Bijonsē. „Es dzirdēju viņa sirdspukstus. Tā bija brīnišķīgākā mūzika, kādu biju dzirdējusi visā savā dzīvē. Es jau sāku domāt bērniņam vārdu. Es iztēlojos, kāds būs mans mazulis, kā izskatīsies. Es sajutos ļoti mātišķa.” 

Diemžēl agrīnā grūtniecības stadijā Bijonsē bērniņu zaudēja. „Es devos atpakaļ uz Ņujorku, lai veiktu profilaktisko apskati un... vairs nebija sirdspukstu,” dziedātāja atceras savas dzīves sāpīgāko mirkli. „Burtiski pirms nedēļas biju pie daktera un viss bija kārtībā, bet te pēkšņi vairs nebija saklausāmi sirdspuksti.” 

Dziedātājai sāpes dziedēt palīdzēja mūzika. „Es devos uz ierakstu studiju un sakomponēju skumjāko dziesmu, kādu savā mūžā esmu sarakstījusi,” norāda dziedātāja, taču nemin šīs dziesmas nosaukumu. 

„Tā bija pirmā dziesma, ko sarakstīju albumam. Man tā bija vislabākā terapija, jo šis bija sāpīgākais pārdzīvojums, kuram biju gājusi cauri.” 

Bijonsē bija neizsakāmā sajūsmā, kad 2011. gadā atklāja, ka atkal ir māmiņas cerībās. Viņai gribējās ar šiem jaunumiem pēc iespējas ātrāk padalīties ar sabiedrību. „Būšanu stāvoklī var salīdzināt ar iemīlēšanos,” raksturo soliste. „Tu jūties tik atklāta, tik prieka pārpilna. Nav vārdu, kādos izteikt sajūtas, ka tevī aug mazulis. Tev gribas par to pastāstīt it visiem.” 

Taču, atceroties sāpīgo pieredzi, Bijonsē vēl ilgi centās saglabāt noslēpumā savu prieka vēsti. Viņa publiski paziņoja, ka ir māmiņas cerībās tikai tad, kad augošais vēderiņš jau bija labi redzams. Tas notika MTV mūzikas video balvu ceremonijas pasākumā 2011. gada augustā.


Написать комментарий