Audriņu pirmsskolas izglītības iestādes bērni viesojas pasaku valstībā

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Audriņu pirmsskolas izglītības iestādē jau par tradīciju ir kļuvusi „Pasaku pēcpusdienu” rīkošana – reizi mēnesī kādas grupa audzēkņi skolotājas vadībā sagatavo priekšnesumu un uz izrādi aicina pārējo grupu bērnus. Par to informē Rēzeknes novada portāls. 

Ludziņa, roku leļļu teātris vai pirkstiņteātris vienmēr ir labi pārdomāts un interesants. Lai sagādātu prieku ne tikai bērnudārza bērniem, bet arī citiem, uz pasaku pēcpusdienām ciemos aicinām Audriņu pamatskolas 1.-4. klašu skolēnus un viņu audzinātājas.

Decembrī 5 līdz 6 gadus vecie bērni mazākumtautību grupā kopā ar skolotāju Tatjanu bija sagatavojuši lugu „Kaza un septiņi kazlēni”, savukārt skolotājas Janīna un Jekaterina iepriecināja bērnus ar roku leļļu teātri „Anniņa un zvēri”. Janvārī piecgadnieki un sešgadnieki latviešu grupā skolotājas Maijas vadībā bija iestudējuši muzikālu lugu „Trīs sivēntiņi”. Pēc tam skolotāja Līvija rādīja pirkstiņteātri „Jautrā ģimene”, kam bija pagatavotas ļoti skaistas dekorācijas. Jāatzīmē, ka izrāžu laikā bērni varēja parādīt savas zināšanas mīklu minēšanā un balvā iegūt  konfektes, pastāstīja Audriņu PII vadītāja Indra Dzene.


Написать комментарий