Timati iekaro Japānu

foto: afisha.ru
foto: afisha.ru

Timati paliek populārs Japānā. Šajā valstī jau sen interesējās par populārā repera daiļradi un visbeidzot licenzēja albuma SwaGG iegādāšanos, ziņo portāls riasv.ru.

Pēc tā, kad Timati & Grooya feat. LaLaLand & Timbaland “Not all about the money” jaunā dziesma Japānā bija visos reitingos pirmajās pozīcijās, Japānā nolēma laist Timati albumu. Viens no populārākajiem Japānas uzņēmumiem JVC Music paziņoja albuma laišanas datumu, 20.februāris.

JVC Music pārstāvji tikās ar Timati Kannās izstādē MIDEM – 2013. Jaunā albuma prezentācija notiks Tokijā. Pārstāvji no Japānas ieinteresējās ar apģērbu līniju Black Star Wear un nolēma 2013.gadā laist to pārdošanā Japānas teritorijā.

„Manos trekos hip-hop ir sajaukts ar dance stilu, un mana daiļrade ir populāra Japānā,” skaidro muzikants. „Es nekad neesmu bijis šajā valstī, un tas ir ļoti interesanti, jo mana mūzika mani apsteidza. Tuvāk vasarai es noteikti braukšu uz Japānu ar lielu koncertturneju. Eiropa jau ir iekarota, tagad mans mērķis ir Āzija. Ja tu paliec liela mēroga zvaigzne Japānā, tad noteikti paliksi par zvaigzni Ķīnā un Korejā. Turpmākajos plānos ir Amerika.”


Темы: , , ,
Написать комментарий