Sems Reimi nevar atrast drosmi, lai noskatīties jauno Zirnekļcilvēku 1

foto: spdmn.info
foto: spdmn.info

Režisors Sems Reimi atzinās, ka neskatījās un arī neskatīsies filmu „Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks”, filmas režisors ir Marks Vebs, ziņo portāls lostfilm.info.

Reimi salīdzināja jauno filmu ar bijušās mīļotās kāzām, viņam vienkārši nepietiek drosmes skatīties uz to.

„Esmu Veba fans un vēl lielākais Emmas Stounas fans („Vieglās uzvedības teicamniece”) Endrjū Gārfilds („Sociālais tīkls”) iedvesmoja mani, kad es ieraudzīju viņu mūziklā „Komivojažiera nāve”. Viņi visi ir jauki cilvēki, un mēs labi sazināmies savā starpā, bet man nepietiks drosmes paskatīties jauno filmu „Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks”. Es negribu un arī nevaru sevi spiest iet uz kāzām pie savas mīļotās sievietes,” atzinās režisors savā intervijā ar laikrakstu The Huffington Post.

Neskatoties uz siltiem vārdiem skatītājs redz apmainīšanos starp franšīzēm. Atšķirībā no Reimi aktieris Džeims Franko nesen pārmeta Vebam, ka filmas varonis ir ļoti līdzīgs oriģinālās triloģijas varonim.

Pašlaik Vebs aizņemts ar jaunās filmas uzņemšanu „Jauns Zirnekļcilvēks 2”, Krievijā šīs filmas pirmizrāde ir paredzēta 2014.gadā.
Sems Reimi pašlaik gatavojas filmas pirmizrādei „Oz the Great and Powerful” (2013.gads 7.marts) un vēlāk 2013.gadā 4.aprīlī notiks filmas „Evil Dead” pirmizrāde.


Написать комментарий

Lūdzu, labot virsrakstu: "....lai noskatītos ..."