V.Azarevičs: Skolu renovācija tiks pabeigta līdz 1.septembrim, tiks izsludināts jauns konkurss par “Saules skolas” renovāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz šim laikam nav zināmi pagājušā gada 18.oktobrī izsludinātā kārtējā konkursa rezultāti, kura ietvaros tiks pabeigti Daugavpils skolu renovācijas darbi un labiekārtota skolām piegulošā teritorija. Runa ir par renovācijas pabeigšanu 13., 15.vidusskolā, Logopēdiskajā internātpamatskolā, 11.pamatskolā.

Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka konkursa komisija turpina strādāt, uzvarētāji esot noteikti, bet nav paziņoti, jo pirms galīgā lēmuma pieņemšanas jāsaņem papildu dokumenti. A.Kursītis atzīmēja, ka konkursa uzvarētāji tiks paziņoti marta beigās.

Savukārt izglītības jomas kurators, vicemērs Vitālijs Azarevičs apliecināja žurnālistiem, ka skolu renovācijas darbi un teritoriju labiekārtošanas darbi tiks pabeigti līdz 1.septembrim.

Tāpat vicemērs paziņoja, ka, cik viņš saprot, drīz tiks izsludināts jauns konkurss par „Saules skolas” ēkas rekonstrukcijas darbu pabeigšanu, un jaunais uzvarētājs turpinās firmas „Gādība” iesākto. Tikmēr skola ir nodrošināta ar telpām un var izmantot projekta ietvaros iegādāto aprīkojumu. „Tādēļ viens otram netraucēs”, - teica V.Azarevičs.

Piebildīsim, ka, saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju, konkurss par būvdarbu pabeigšanu „Saules skolas” modernizācijas projekta ietvaros tika izsludināts 16.janvārī. Vai konkurss tiks izsludināts no jauna, vai V.Azarevičs nav lietas kursā, taps zināms tuvākajā laikā.


Написать комментарий