Andželīnas Džolijas atvases plēšas naudas dēļ

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Holivudas zvaigžņu pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita četrus gadus vecā meitiņa Vivjēna (attēlā) jau nopelnījusi savu pirmo honorāru - par princeses Auroras lomu pasaku filmā "Malecifent" viņai maksā 3000 ASV dolārus nedēļā, kā arī piešķir 60 dolārus dienā sīkiem tēriņiem.

Kā vēsta ārvalstu prese, aktieru ģimenes pārējās atvases apskauž māsu, jo arī pārējie pieci Džolijas un Pita bērni sapņo kļūt par zvaigznēm, iegūt slavu un pelnīt lielus honorārus.


Filmā "Maleficent", kurā savu pirmo naudiņu nopelnījusi ģimenes jaunākā meita Vivjēna Džolija-Pita, galveno lomu atveido viņas māmiņa Andželīna Džolija.

Kad par mazās māsas panākumiem uzzinājuši pārējie bērni, arī viņi sākuši pieprasīt lomas un atrašanos uzmanības centrā.

'Vivjēnas debija izraisīja īstu plēšanos starp bērniem, kuri visi gribēja būt māsas vietā. Viņi ir pārņemti ar domu par filmēšanos un ir gatavi ķerties pie karjeras veidošanas, tiklīdz tas būs iespējams," tabloīdiem atklāja kāds ģimenes paziņa.
Holivudas aktieru ģimenē aug seši pašu un adoptētie bērni: desmit gadus vecais Medokss, astoņgadīgais Pakss, septiņgadīgā Zahara, piecgadīgā Šailo un četrgadīgie dvīņi Nokss un Vivjēna.


Написать комментарий