Vingrošanas festivāls iekaroja daugavpiliešus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 2.martā, Daugavpils Olimpiskajā centrā notika Pirmais Daugavpils vingrošanas festivāls, kuru atklāja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska.

Pasākums bija ļoti baudāms un svinīgs. Vingrošanas festivālā piedalījās ap 300 dalībnieku, kuru vidū bija gan mazie vingrotāji-iesācēji, gan profesionāļi. Minētais festivāls turpina jau aizsākto tradīciju, kuras ietvaros iepriekšējo divu gadu laikā pilsētā tika rīkoti sporta vingrošanas svētki, kuri tāpat kā šogad pulcēja Olimpiskā centra pilnu zāli – ap 1000-1100 cilvēkiem.

Sestdien skatītāji varēja izbaudīt Vingrošanas olimpiskā centra audzēkņu paraugdemonstrējumus sporta, mākslas un estētiskajā vingrošanā, Rīgas vingrotāju uzstāšanos mākslas un sporta vingrošanā, ielu vingrotāju uzstāšanos, parkour priekšnesumus, kā arī jautras atrakcijas un spēles visiem pasākuma apmeklētājiem.

Festivāla noslēgumā tika izvēlēta Mis Simpātija, par kuru kļuva daugavpiliete.

Pasākuma rīkotāji paziņoja, ka šis festivāls notika pateicoties Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils sporta kuratora Vjačeslava Širjakova atbalstam. Turklāt, pēc pasākuma rīkotāju vārdiem, Daugavpils pilsētas dome plāno arī turpmāk atbalstīt festivālu. Nākamgad Daugavpilī tiek plānots organizēt Starptautisko Vingrošanas festivālu, popularizējot minēto sporta veidu un mūsu pilsētu.



Написать комментарий