Nāciet uz Ludzas Tautas namu 1

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

Ludzas Tautas nams lielus un mazus aicina šīs nedēļas nogali nepavadīt mājās, bet doties uz Tautas namu, jo 8. martā plkst. 17.30 pie mums viesosies mākslinieki no Novopolockas (Baltkrievija), informē Ludzas pašvaldības portāls. 

Jūs, dārgās sievietes, un Jūsu draugus svētkos sveiks baltkrievu draugi ar sirsnīgu dziesmu, azartisku deju, akrobātiskiem cirka numuriem un tas viss par brīvu velti.

9. martā plkst. 19.00 ar sirsnīgu, ģimenisku dziesmu mūs iepriecinās TV šova „Dziedošās ģimenes” uzvarētāji Tihovsku ģimene ar saviem draugiem no Rēzeknes Pavlovsku ģimeni. Biļetes Ls 3 un Ls 4 vērtībā vēl var iegādāties Tautas nama kasē no plkst. 17.00 līdz 18.00.

10. martā plkst. 16.00 aicinām uz cirka izrādi, kuru sniegs mākslinieki no Lietuvas, Maskavas un Ukrainas. Šāda veida cirks Ludzā pirmo reizi: savaldīšanas krekls, komiskais pāris, neparastā žonglēšana, vēl daudz kas cits un, protams, zvēri. Ieeja – Ls 2,50.


Темы: , , , ,
Написать комментарий

Ak ,laimīgās Ludzas sievietes,viss būs krieviski 8.martā!Kā vispār Latvijā viens pašvaldības portāls var saukties gordod.lv!!!