Bijušais mūsu novadnieks aktieris Juris Lauciņš gaida rindā uz operāciju un pateicas visiem, kuri viņu atbalsta

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Kā jau bija ziņots, bijušais Daugavpils iedzīvotājs aktieris Juris Lauciņš nokļuva slimnīcā, tagad viņam nepieciešams veikt vairākas ankoloģiskās operācijas.

Viņa draugi no Maskavas publicēja sociālajos tīklos sacienu pēc palīdzības, dažu dienu laikā bija savākta nepieciešama naudas summa. Palīdzēja aktierim visi, kas varēja, sūtot naudas summas uz norādītajiem kontiem.

Juris Lauciņš pateicas no visas sirds visiem, kas atbalstīja viņu smagajā dzīves brīdī. Pa šo laiku viņš saņēma atbalstu gan no radiem un draugiem, gan no svešiem cilvēkiem, kuri nepagāja garām, uzzinot par aktiera problēmu.

Portālam Gorod.lv paziņoja, ka ārstu konsīlijs bija sasaukts 4.martā. Tā kā nebija veiktas dažas medicīniskās pārbaudes, sanāksme bija pārnesta uz nākamo pirmdienu. Tieši tad arī noteiks operācijas datumu.

Trīs gadus atpakaļ Juris Lauciņš pārvarēja nopietnu slimību: mediķi bija konstatējuši plaušu vēzi. Tagad viņš atrodas vienā no Maskavas slimnīcām un patiesi cer, ka arī šoreiz viņam izdosies pārvarēt slimību.

Daugavpils iedzīvotāji arī var atbalstīt mūsu bijušo novadnieku, jo ārzemnieka uzturēšana slimnīcā izmaksā dārgi.

Latvijas iedzīvotāji naudu var sūtīt uz aktiera meitas Intas kontu:
LV57HABA0551015670990 (HABALV22 – Krievijā) Swedbank Inta Lauciņa.

Jurim Lauciņam var arī piezvanīt un atbalstīt telefoniski +7 916 1328513 vai arī apmeklēt viņa profilu Facebook.

Atgādinām, ka aktierim popularitāti nesa juveliera Solomona loma populārajā seriālā „Bēgšana”, spēlēja lomu filmā „Glance”. Aktieris jau vairākus gadus dzīvo un strādā Maskavā.


Написать комментарий