Bezmaksas seminārā stāstīs par radošās uzņēmējdarbības programmu «Brigāde»

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

12. martā Rēzeknes pilsētas domes lielajā zālē norisināsies bezmaksas seminārs par programmas „Brigāde” īstenoto radošās uzņēmējdarbības konkursu Rēzeknē, kurā finansiālu atbalstu apmērā līdz 2500 latiem ir iespēja saņemt trīs uzvarētājiem, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst speciālās un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas reālā vietā Rēzeknē.

Darbnīcā norisināsies arī ekspertes Vitas Brakovskas meistarklase „Praktiskais radošums uzņēmējdarbībā - mīti, patiesība un prakse”.

Ekspertei Vitai Brakovskai (biedrība „Zinis”) ir praktiska pieredze indivīdu radošo uzņēmējspēju veicināšanā, kā arī inovācijas atbalsta instrumentu izstrādē un ieviešanā. Vita Brakovska ir ieguvusi starptautisku pieredzi radošās domāšanas rosināšanā Krievijā un Turcijā, kā arī Eiropas Komisijas atzinību par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras inovatīvo biznesa ideju konkursa „Ideju kauss” ieviešanu. Eksperte ir Britu padomes Latvijā radošās domāšanas metodoloģijas „Nākotnes pilsētas spēle” sertificēta vadītāja.
Radošās uzņēmējdarbības konkursam „Brigāde” Rēzeknes iedzīvotāji var pieteikties no 6. līdz 22. martam. Programmas „Brigāde” konkurss Rēzeknē norisinās pirmo reizi. Rēzeknē iesniegto projektu atlase norisināsies divās kārtās – iesniegtās idejas vispirms vērtēs pašvaldības izveidota žūrija, savukārt otrajā kārtā norisināsies intervijas ar projektu autoriem, kurās piedalīsies arī eksperti no Rīgas.

Bezmaksas seminārs par programmas „Brigāde” īstenoto radošās uzņēmējdarbības konkursu Rēzeknē, kā arī Vitas Brakovskas meistarklase „Praktiskais radošums uzņēmējdarbībā - mīti, patiesība un prakse” notiks 12. martā plkst. 12 Rēzeknes pilsētas domes lielajā zālē Atbrīvošanas alejā 93. Dalība darbnīcā ir bezmaksas, tomēr iepriekš jāpiesakās, līdz 11. martam rakstot elektroniskā pasta vēstuli uz adresikoncertzale@rezekne.lv.  Pieteikumā jānorāda savs vārds, uzvārds un kontaktinformācija (telefona numurs vai e-pasta adrese).

Plašāku informāciju par programmu „Brigāde”, konkursa nosacījumiem, pieteikšanās norisi un pasākumiem iespējams iegūt Rēzeknes pilsētas domes mājaslapāwww.rezekne.lv sadaļā „Brigāde” un projekta mājas lapā www.brigade.lv.

Programmas „Brigāde” mērķis ir atbalstīt radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, risina sociālos jautājumus un uzlabo vietējo kopienu dzīves kvalitāti. Pirmais programmas „Brigāde” konkurss norisinājās 2010.gada vasarā, pēc kura tika radītas 12 jaunas iniciatīvas. Programmu „Brigāde” Rēzeknē rīko Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija, Rēzeknes pilsētas domi un Latgales vēstniecību GORS (SIA „Austrumlatvijas koncertzāle”).


Написать комментарий