Martā ātrās medicīniskās palīdzības nodaļā nebija reģistrēti gadījumi, kad cilvēki guva traumas uz slideniem pilsētas trotuāriem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Latgales reģiona centra vadītāja vietniece operatīvos un medicīnas jautājumos Astrīda Igolniece portālam Gorod.lv  pastāstīja, ka nebija saņemts neviens izsaukums, kurš ir saistīts ar cilvēku krišanu uz slideniem trotuāriem.

Neskatoties uz to, ka laika apstākļi noved līdz tam, ka uz trotuāriem veidojas apledojums un gājējiem ir daudz sarežģītāk pārvietoties, Ātro neatliekamo medicīnisko palīdzību šajā mēnesī neviens nesauca. 6.martā pēc palīdzības vērsās 72 – gadīgā sieviete, kura nokrita, aizmetoties aiz betona plāksnes vietā, kur notiek tramvaja ceļu rekonstrukcija, sievietei bija pleca izmežģījums.

Divi izsaukumi, kuri saistīti ar cilvēku krišanu uz trotuāriem Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests Latgales reģiona centrs saņēma no Rēzeknes, kur 7.martā 11 – gadīgais puika guva papēža traumu un iespējamo lūzumu, 2.martā 34 – gadīgā sieviete bija hospitalizēta ar traumu jostas vietā.


Написать комментарий