Luterāņu nometnē bēriem izdeva diplomus par piederību seksam 2

foto: infobar.ba
foto: infobar.ba

Kursa „Mīlestība un seksualitāte” nobeigumā luterāņu nometnē bērniem izdeva diplomus, kuri apliecināja, ka bērni var nodarboties ar seksu, ziņo portāls ru.tsn.ua.

Bērniem izdeva diplomus, kuri ļauj pilntiesīgi nodarboties ar seksu. Bērnu nometni Zviedrijā organizēja luterāņu baznīca. Bērnu vecāki bija sajūsmā, kad ieraudzīja diplomus, kuros bija norādīts, ka bērni ir ieguvuši dzimumdzīves iemaņas. Diplomā bija izmantoti rupji vārdi. Vecāki vērsās pie nometnes organizatoriem, lai tie paskaidro, pēc kādiem kritērijiem bija konstatēts, ka viņu bērni ir gatavi stāties dzimumattiecībās.

Organizators Nilens paskaidroja, ka viņa konfesijas priesteri nevar runāt par seksu, tāpēc bija novadīts kurss „Mīlestība un seksualitāte”. Nometnes ideja ir pastāstīt bērniem par dažāda veida draudzību starp cilvēkiem. Toties agrāk jauniešiem nepatika, ka priesteri nerunā par seksa problēmām. Izrādījās, ka nometnes speciālists, kurš novadīja lekcijas īstenībā bija liekulis, kuram nebija pedagoģiskās izglītības, tāpēc policija to meklē. Zviedrijas normatīvā bāze aizliedz līdz 15 gadu vecumu nesasniegušas personas pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās.


Написать комментарий

prieks ka arī gorod.lv iet tvnet.lv absurdu un analfabētisku tekstu ražošanas pēdās! Takš sametaties vienreiz normālam redaktoram!

"Bēriem izdeva diplomus"...kam bēriem? zirgiem?

Написать комментарий