V.Krankals: Tagad PSIA „Labiekārtošana-D” peļņa tiks izmantota kapličas un dzīvnieku patversmes infrastruktūras uzlabošanai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

14.martā Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu par Komunālo kapu kapličas un Dzīvnieku patversmes nodošanu bezatlīdzības lietošanā pašvaldības SIA „Labiekārtošana – D”.

Minētais lēmums tika pieņemts, pamatojoties uz PSIA „Labiekārtošana – D” lūgumu, kurās pārziņā atrodas arī citas struktūras, tādējādi nodrošinot uzņēmuma iespējas uzturēt un attīstīt minēto nekustamo īpašumu. Lēmums būs spēkā līdz 2013.gada 1.jūnijam.

PSIA„Labiekārtošana – D” vadītājs Vjačeslavs Krankals paziņoja portālam Gorod.lv, ka lēmums par minēto objektu nodošanu uzņēmuma lietošanā ļaus veikt kapličas un patversmes plašākus uzturēšanas darbus, izmantojot uzņēmuma nopelnītos līdzekļus.

Tādējādi tuvākajā laikā tiks uzsākts dzīvnieku patversmes remonts, kuram pilsētas budžetā paredzēti 30 tūkstoši latu. Tiks veikti personāla ēkas remontdarbi. Minētā ēka esot vairāk nekā 50 gadus veca, tāpēc nepieciešams nomainīt instalācijas, logus, veikt jumta remontu, nostiprināt sienas.   

V.Krankals paziņoja, ka līdz ar šo lēmumu uzņēmums gada laikā iegūto peļņu pēc saskaņošanas ar Domi varēs izmantot arī citiem darbiem, piemēram, kapličas remontam un jaunu suņu voljeru būvniecībai. „Saprotams, ka pilsētas budžets ir ierobežots, tādēļ mēs nelūgsim pilsētai līdzekļus, centīsimies strādāt ar peļņu, kuru izmantosim savu iestāžu infrastruktūras uzlabošanai”, - atzīmēja V.Krankals.  

Jāatzīmē, ka uzņēmumā ir izstrādāts rīcības plāns, kas paredz kapu un kapličas uzturēšanai nepieciešamos pasākumus, dzīvnieku patversmes kvalitatīvā darba nodrošināšanu un citus pasākumus, kuri ir saistīti ar deleģēto funkciju izpildi.

 


Написать комментарий