Rēzeknes novada jauniešiem iespēja pieteikties uz darba prakses vietām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rēzeknes novada aktīvie jaunieši, kuri maijā pabeigs 9., 10. un 11.klasi vai 1. un 2.kursu arodskolās, līdz 3.aprīlim var pieteikties uz Jauniešu darba prakses vietām vasaras periodam, informē Rēzeknes novada portāls.

Konkursa ietvaros Rēzeknes novada pašvaldība plāno nodarbināt vairākus jauniešus, kuru pamata darbs būs saistīts ar bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanu pagastos. Jaunieši darbā tiks pieņemti uz pusslodzi, par ko saņems algu. Kopējā summa šī pasākuma īstenošanai ir 3000 lati.

Lai pretendētu uz darba prakses vietu, jaunietim Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldē (Atbrīvošanas alejā 95, 3.kabinetā) līdz 3.aprīlim plkst. 15.00 jāiesniedz pieteikums, kas sastāv no pretendenta CV, motivācijas vēstules, plānotā vasaras laika aktivitāšu grafika, kā arī pagasta pārvaldes, konsultatīvās padomes, nevalstiskās organizācijas vai jauniešu centra darbinieku rekomendācijām brīvā formā.

Jāatzīmē, ka konkursa vērtēšanas komisija pieteikumus izskatīs divu nedēļu laikā, un rezultāti iesniedzējam tiek paziņoti personīgi. 

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa.


Написать комментарий