Bērnu rotaļlietu veikalā pa kluso tirgo prezervatīvus

foto: apples-and-lemons.blogspot.com
foto: apples-and-lemons.blogspot.com

Lai gan tieši mīlēšanās bez prezervatīva nākotnē var veicināt bērnu preču veikaliņa biznesu, izrādās, kāds bērnu veikals piedāvā saviem potenciālajiem klientiem laicīgi parūpēties par to, lai tas nenotiktu.

Viens no kolektīvās iepirkšanās portāliem šobrīd piedāvā lielisku iespēju iegādāties 20 prezervatīvu komplektu, ko, kā izrādās, iespējams saņemt tikai un vienīgi rotaļlietu veikalā.

“Parūpējies par savu un sava partnera drošību un veselību! Iegādājies 20 prezervatīvu komplektu tikai par Ls 2.50! Tavai izvēlei būs pieejami dažādi veidi - gan klasiskie, gan ar aromātiem, sev tīkamāko veidu varēsi izvēlēties uz vietas veikalā” - tā skan kāds vilinošs piedāvājums kādā no kolektīvās iepirkšanās portāliem.

Tomēr liels bija kāda portāla Diena.lv lasītāja pārsteigums, saprotot, ka savu izvēli par labu klasiskajiem, aromātiskajiem, vai kādiem citiem prezervatīviem, viņam nāksies izdarīt līdzās priecīgiem bērneļiem un viņu vecākiem kādā no bērnu rotaļlietu veikaliem Matīsa ielā.

Tiesa, paša veikala mājaslapā starp lellēm, spēļu konsolēm, konstruktoriem, divriteņiem un citām rotaļlietām, prezervatīvus atrast neizdevās, tāpēc jācer, ka tā ir vien īslaicīga veikala īpašnieku piepelnīšanās, nevis mēģinājums radīt pirmo apvienoto bērnu un seksa preču veikalu.


Написать комментарий