Aicinām piedalīties sporta svētkos «Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!» Rēzeknē

Sporta svētki 2012.g. Foto no Rēzeknes māmiņu kluba arhīva
Sporta svētki 2012.g. Foto no Rēzeknes māmiņu kluba arhīva

13. aprīlī plkst. 11.00 jau trešo reizi Sporta pārvaldes sporta zālē (18. Novembra ielā 39, Rēzeknē) notiks sporta svētki visai ģimenei „Mamma, tētis, es – sportiska ģimene!”, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Organizētājs – biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi.

Aicinām uz svētkiem visus, kas grib atpūsties no ikdienas rūpēm un iegrimt sporta un svētku atmosfērā visai ģimenei. Svētkos var piedalīties visi ģimenes locekļi – mammas, tēti, jebkura vecuma bērni, vecmāmiņas, vectētiņi, tantes, onkuļi un citi. Galvenā svētku ideja nav sportiski sasniegumi, bet gan lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni!

Šoreiz svētki solās būt vēl krāšņāki un interesantāki. Šī ģimenes pasākuma tēma ir cirks. Dalībniekus gaida nevis vienkārši konkursi, bet gan īsti cirka piedzīvojumi, tikšanās ar klauniem, akrobātiem, lauvām, ziloņiem un daudz citu pārsteigumu.

Līdztekus jautriem konkursiem un stafetēm, visiem to dalībniekiem un svētku viesiem par prieku uzstāsies dejotāji un sportisti. Svētku noslēgumā vissportiskākās, aktīvākās, veiklākās, jautrākās un citas ģimenes apbalvos pasākuma sponsori.

Apģērbam jābūt sportiskam. Piedāvājam atbalstīt svētku cirka tematiku un sagatavot savai komandai kostīmus. Visoriģinālākie klauni, akrobāti, vingrotāji, zvēru dresētāji un citi cirka mākslinieki noteikti tiks apbalvoti.

Lai piedalītos sporta-izklaides svētkos, līdz 10. aprīlim jānosūta pieteikums (ģimenes komandas dalībnieku vārds, uzvārds, bērnu vecums, komandas nosaukums, kontakttālrunis) uz e-pastu konkurspr@inbox.lv ar atzīmi „Sporta svētki” vai jāpiezvana pa tālruni 28375137.

Uzmanību! Sporta svētki notiks sestdien, 13. aprīlī, plkst. 11.00 Sporta pārvaldes sporta zālē (18. Novembra ielā 39, Rēzeknē). Dalībnieku reģistrācija sāksies jau plkst. 10.30.

Ieeja – brīva.


Написать комментарий