Konkursā «Cāļu cālis 2013» uzvarētāja – mazā dziedātāja no Līvānu novada

1.aprīlī Daugavpils novada Kultūras centrā notika starpnovadu mazo vokālistu konkurss „Cāļu cālis 2013”, ko organizēja Daugavpils novada Kultūras pārvalde.

Pasākuma mērķis bija veicināt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību un rosināt sadarbību starp pašvaldībām. Atgādināsim, ka šogad mazie cālēni uz Daugavpili bija atbraukuši no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām: Ilūkstes, Līvāniem, Preiļiem, Riebiņiem, Aglonas, Krāslavas.

15 dalībnieku konkurencē Daugavpils novadu konkursā pārstāvēja Violeta Elksniņa un Olga Petkune, kuras tāpat kā pārējie dalībnieki, izpildīja divas dziesmas.

Mazo cālēnu vokālās un skatuviskās dotības vērtēja kompetenta žūrija – vokālā pedagoģe Olga Arhipova, mūziķis Artūrs Uškāns un mūziķe Inga Zeile. Par konkursa „Skatuviskāko cāli” tika atzīts piecgadīgais Aigars Teilāns no Preiļu novada, savukārt par titulu „Ritmiskākais cālis” apbalvota piecgadīgā Beāte Cirša no Preiļu novada. Titulu „Cāļu cālis 2013” ieguva piecgadīgā Evelīna Otaņķe no Līvānu novada.


Написать комментарий