SIA «Rēzeknes satiksme» paplašina pakalpojumu klāstu

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Jau kopš 2012. gada janvāra Rēzeknē pasažieru pārvadājumus veic pašvaldības uzņēmums „Rēzeknes Satiksme”. Pakalpojumu sniegšanas ziņā uzņēmums pakāpeniski virzās uz priekšu un nepārtraukti pilnveidojas, informē Rēzeknes portāls. 

„Rēzeknes Satiksme” nepārtraukti meklē iespējas uzlabot finansiālo stāvokli – darbības sākumā uzņēmums veica tikai pasažieru pārvadājumus, bet tagad tiek veikti arī komercpārvadājumi Latvijas teritorijā, kā arī piedāvāta iespēja izvietot reklāmu autobusos.

SIA "Rēzeknes satiksme" valdes loceklis Jevgēnijs Koršenkovs informē, ka, balstoties uz finanšu rādītājiem pārskata perioda beigās, „Rēzeknes satiksmes ” vadība arī turpmāk plāno meklēt arvien jaunas attīstības iespējas, kā arī panākt nemainīgi augstu apkalpošanas un servisa standartu uzturēšanu. Tas lielā mērā panākams caur ilgtermiņa ieguldījumu veikšanu apkalpojošā personāla apmācībā un uzņēmuma attīstībā.

Arī turpmāk ilgtspējīgus panākumus un aizvien jaunu klientu piesaisti SIA „Rēzeknes Satiksme” nodrošinās ar tādiem pasākumiem, kā augstas klientu apkalpošanas kultūras uzturēšana un ilgtermiņa ieguldījumi darbinieku attīstībā, ilgtermiņa ieguldījumu piesaiste autobusu parka atjaunošanai, kā arī atpazīstamība un uzņēmuma reputācijas nostiprināšana Latvijas pakalpojumu sniedzēju tirgū.
Tā kā SIA „Rēzeknes satiksme” ir jauns uzņēmums pasažieru pārvadātāju biznesā un šobrīd meklē ekonomiski izdevīgākās iespējas sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai Rēzeknes pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīklā, tad 2012. gada zaudējumi ir 61 675 latu apmērā. Tie ir parādījušies sakarā ar to, ka SIA „Rēzeknes satiksme”, kā jaunam uzņēmumam, nācās sākt visu no sākuma – vajadzēja iegādāties aprīkojumu, formastērpus, ierīkot autobusu stāvlaukumu, iekārtot administrācijas telpas u.c.

Šobrīd SIA „Rēzeknes Satiksme” strādā 86 cilvēki. Uzņēmums saviem darbiniekiem piedāvā stabilu un konkurētspējīgu atalgojumu, visa veida sociālās garantijas, apmaksātu apdrošināšanu nelaimes gadījumos, profesionālās kvalitātes celšanas iespējas, kas pamatoti ļauj cerēt, ka uzņēmums arī turpmāk spēs saglabāt savās rindās esošos talantīgos darbiniekus un kļūs par pieprasītu darba devēju pilsētā.


Написать комментарий