15.vidusskolas direktors Anatolijs Gržibovskis: Mans darbs nemaz nav garlaicīgs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau deviņus mēnešus Anatolijs Gržibovskis ir Daugavpils 15.vidusskolas direktors.

Viņš pastāstīja portālam Gorod.lv, ka skola esot veiksmīgi izgājusi akreditāciju un saņēmusi tiesības padziļināti pasniegt informātiku, matemātiku un fiziku, gada sākumā sākusi strādāt skolas grāmatvedība. Tiek uzlabota skolas materiāli tehniskā bāze: izveidotas mūsdienīgas mājturības klases, nomainītas mēbeles sākumskolā.

Jaunajam mācību gadam jau iekomplektētas 3 pirmās klases, katram skolēnam būs savs skolas sols, kas atbilst visiem Eiropas standartiem. Pašlaik tiek komplektētas 10.klases, kurās skolēni padziļināti apgūs matemātiku un fiziku. Tāpat sākusi darboties skolas mājas lapa, skolēnu komanda iekļuvusi populārās erudītu spēles „еXperiments” ceturtdaļfinālā.

Pēc direktora vārdiem, notiek aktīvs darbs pie dažādu projektu īstenošanas: gan starptautisko, ar citu valstu skolu sadarbību saistīto projektu īstenošanu, gan Nodarbinātības valsts aģentūras projektu realizāciju, kuri ir saistīti ar bezdarbnieku apmācību un palīdzēs iegūt finanšu papildrezervi, pieredzi, piesaistīt uzmanību skolas darbībai. 

Skolas audzēkni ir aktīvi dažāda līmeņa sporta sacensību dalībnieki, kuri bieži gūst panākumus. Sakarā ar to, ka mācību iestādes specialitāte ir basketbols, vadības plānos ir basketbola sporta bāzes izveide.

„Atzīšos, mans darbs nemaz nav garlaicīgs. Prieks, ka cilvēki ir aktīvi, skola ieguvusi otro elpu, cieši sadarbojas ar visām struktūrām. Ceram, ka līdz jaunā mācību gada sākumam tiks pabeigta skolas renovācija, pirms 1.septembra plānojam ierosināt skolas kā praktiskā izglītības centra attīstību, kurā var iegūt ne tikai kvalitatīvu vidējo izglītību, bet arī īstenot mūžizglītības pasākumus pieaugušajiem”, - pastāstīja Anatolijs Gržibovskis.


Написать комментарий