Līvānos noslēgusies apkures sezona

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Trešdien, 24.aprīlī Līvānos uzsākta pakāpeniska daudzdzīvokļu dzīvojamo māju un pašvaldības iestāžu ēku atslēgšana no apkures sistēmas, ziņo Līvānu portāls. 

Kā informēja SIA "Līvānu siltums" valdes priekšsēdētājs Valērijs Priluckis, šogad apkure tiek atslēgta aptuveni tajā pašā laikā kā iepriekšējos gados.

Vispirms no apkures tiks atvienotas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, tām sekos pārējās ēkas.  Visām ēkām plānots atslēgt apkuri līdz šīs nedēļas beigām.

2012./2013.gada apkures sezonā, tāpat kā trijās iepriekšējās, Līvānos apkures maksa par siltumenerģijas piegādi tiek aprēķināta saskaņā ar Daugavpils RSPR 2009.gada 20.oktobrī apstiprināto siltumenerģijas tarifu 37,90 Ls par vienu megavatstundu. Tarifs nav mainījies kopš 2009.gada un tas ir viens no zemākajiem Latvijā. Tomēr, tā kā šogad bija barga un ilga ziema, apkures rēķini ir lielāki nekā iepriekšējos gados. SIA "Līvānu siltums" aicina iedzīvotājus, kam apkures sezonā uzkrājušies parādi par apkuri, tos dzēst pavasara - vasaras periodā.


Написать комментарий