Erotika šovbiznesā: Anastasija Voločkova pārsteidza ar savām jaunām fotogrāfijām 3

foto: foto.delfi.ua
foto: foto.delfi.ua

Anastasija Voločkova, skandalozā Krievijas baletdejotāja, devās atpūtas atvaļinājumā ar savu mīļoto, biznesmenu Bahtijaru Salimovu vēsta profi-forex.org.

Balerīna savā Twiterī novēlēja visiem jakas brīvdienas un izteica cerību, ka viņu brauciens nogludinās iepriekšējo. Der atgādināt, nesen laupītāji ielauzās Anastasijas mājās, sasēja tur esošo mājkalpotāju un, nolaupot divus, seifus aizbēga.

Balerīna paziņoja, ka Bahtiars jau lido pie viņas, viņa gaida, sveces ir iededzinātas. Nevarēja aizmirst arī par rožlapiņām. Acīmredzami, Anastasiju Taizemē gaida īsta romantika. Savu meitu viņa nolēma neņemt līdzi un aizveda viņu pie vecmammas.
Bet tagad Anastasija publicēja savā privātajā mikroblogā pirmo fotogrāfiju no eksotiskā brauciena, kurā viņa ķer saules starus pie jūras. Der pieminēt, ka šai fotogrāfijai ir mazāk izaicinošs raksturs, salīdzinoši ar iepriekšējām fotogrāfijām no slavenās baletdejotājas atvaļinājuma.

Anastasija Voločkova ir pazīstama ne tikai ar savām pārsteidzošām rīcībām, publiskiem skandāliem, bet arī ar savām neparastām foto sesijām, kuras padarīja viņu vēl populārāku. Baletdejotāja jau pierada pārsteigt publiku un nekautrējas parādīt savu kailumu, uzņemot fotogrāfijas diezgan neparastās vietās.

Pirmo reizi Anastasija Voločkova publiski atkailinājās 2011.gadā, kad rīkoja fotosesiju Maldīvu salās. Der piebilst, ka fotogrāfijās baletdejotāja nav viena, bet gan ar savu tuvu draugu Nikolaju Baskovu. Sākotnēji Voločkova un Baskovs apgalvoja, ka dotos foto uzņēmumus veica preses pārstāvji, bet kā noskaidrojās vēlāk, pāri fotografēja Valērijs Sjutkins, grupas „Bravo” bijušais solists.
Vēlāk pasaule ieraudzīja puskailās Anastasijas fotogrāfijas, kas uzņemtas pirtī. Pati sieviete ir liela tradicionālās Krievu pirts pielūdzēja, uzsverot, ka tieši tas ir viņas skaistuma un jaunības noslēpums. Tādēļ viņa nereti savā mikroblogā publicē fotogrāfijas, kurās atkailināta pozē ar pirts slotiņām.

Pie tam, Anastasija Voločkova nekautrējas ne tikai publicēt pikantus foto uzņēmumus, bet arī fotogrāfijas, kurās viņa ir bez kosmētikas, ieveidotiem matiem un tikko no gultas, parādot sabiedrībai sevi tādu, kādu viņu redz tuvākie cilvēki.


Написать комментарий

šī jau sāk palikt līdzīga man

varam iepaziities,es jau saa ku lidzinaaties mikki dzzageram

Написать комментарий