Marka Rotko mākslas centru Daugavpils cietoksnī jau apmeklējuši vairāk nekā 4 500 cilvēki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

M.Rotko mākslas centra direktors Aleksejs Burunovs paziņoja, ka maija deviņās dienās jaunu kultūras objektu apmeklēja 2 522 cilvēki. Saskaņā ar statistikas datiem, aprīlī mākslas centru apmeklēja 2 000 cilvēku.

Kopumā bijušajā Arsenāla ēkā nesen atklāto mākslas centru apmeklējuši 4 522 cilvēki.

Pēc M.Rotko mākslas centra mārketinga speciālistes vārdiem, cilvēki labprāt apmeklē šo iestādi. Pārsvarā tie ir citu pilsētu iedzīvotāji, kurus ieinteresēja mūsu Centrs. Piemēram, pagājušajās brīvdienās apmeklētāju bijis tik daudz, ka kases aparāts neizturēja slodzi un uz brīdi izslēdzās.

„Lai mierīgi apskatītu visas Centra ekspozīcijas, aicinām apmeklēt to nevis brīvdienās, bet darbdienās: pirmdien, trešdien un ceturtdien, kad apmeklētāju nav tik daudz.

Šobrīd analizējam situāciju, noskaidrojam cilvēku viedokli, vai viņus apmierina mākslas centra darba laiks. Nepieciešamības gadījumā tas var tikt mainīts.

Jebkurā gadījumā apmeklētāju trūkuma nav, šonedēļ gandrīz visas Centra telpas ir aizņemtas; katru dienu notiek pasākumi konferenču zālē, divus vakarus pēc kārtas – koncertzālē. Pašlaik Centrā viesojas grupa no 50 cilvēkiem no Ķekavas”, paskaidroja speciāliste.

Atgādināsim, ka tiek plānots, ka gada laikā mākslas centru apmeklēs ne mazāk kā 90 000 cilvēku.


Написать комментарий