Pavasara – vasaras sezonas modernās bikses

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Kādas bikses valkās vīrieši šajā sezonā? Jautājums nav viegls, jo biksēm jābūt gan praktiskām, gan stilīgām, ziņo portāls rbc.ru.

Bermudu stila īsbiksēs

Šajā sezonā tās ir ļoti populāras. Īsbikses var nēsāt ar kreklu un vieglu žaketi no kokvilnas vai liniem.

Košas īsbikses labi saskan ar trikotāžu ar grafiskiem zīmējumiem. Industrial stils būs prezentēts ar īsbiksēm, kuras ir nedaudz garākas par ceļiem, īsbiksēm jābūt melnām vai tumši zilām ar vējjaku.

Džinsa īsbikses būs aktuālas vienmēr, daudzi dizaineri tos ir iekļāvuši savā kolekcijā. Šis variants ir piemērots pilsētai, jo garums ir nedaudz augstāks par ceļiem, atšķirībā no sporta džinsa īsbiksēm, kuras ir īsas un derīgas tikai atpūtai dabā.

Bermudu – īsbikses ir garākas par ceļgalu un ir parasti atlocītas. Nosaukumu ir devuši no viņu izcelsmes vietas, tādā veidā īsbikses nēsāja bankas darbinieki karstajā sezonā. Tos var labi saskaņot ar žaketi un šlipsi. Karstajā sezonā tā ir ļoti laba alternatīva uzvalkam.

Jau 20 gadus pēc kārtas ir populāras kokvilnas īsbikses, kuras ir sašaurinātas pie ceļiem. Īsbikses var kombinēt praktiski ar visu. Optimālā krāsa ir balts, krēmkrāsa, olīvkrāsa un zils.

„Ķīnas” bikses, tāds ir viņu burtiskais tulkojums noslēdzas to garumā. Bikses var aizraitīt un nēsāt bez zeķēm ar kedām. Oficiālajās tikšanās ir jāģērbj viena toņa zeķes un zamšādas vai ādas kurpes. Šīs bikses var kombinēt ar desert boots, krosenēm, džinsa vējjaku.

Platās bikses

Šīs bikses labi iekļausies ofisa dress – code noteikumos, ja bikses saskaņot ar džemperi vai tumšu sporta kreklu, tad droši var doties uz vakara pasākumiem.

Platās bikses tradicionāli ir izveidotas jūras stilā, baltā vai tumši zilā krāsā, tas labi saskan ar strīpainu kreklu. Jebkurā gadījumā uz vidukļa jābūt akcentam jostas veidā – tādā veidā tiek pasvītrots slaids augums.

Džinsus neviens nav atcēlis, bet cilvēkam nepieciešams izdalīties no masas, tāpēc laika gaitā dizaineri izstrādā džinsu jaunus modeļus. Klasiskas bikses  ar baltu kreklu un kārtīgu matu sakārtojumu, riskantākiem jauniešiem ir piedāvātas bikses ar plankumiem un ar ielāpu imitāciju.

Šaurās džinsas, kā no grupas Depeche Mode dziedātājam labi izskatās gaišā vai tumšā krāsā. Šeit var uzšūt dažādus papildus elementus, var arī bez tiem. Šaurie džinsi zaudēs savu izskatu, ja tos nevalkāt ar militārā stila vējjaku.


 


Темы: , , , ,
Написать комментарий