Ilze Liepa nolēmusi šķirties no vīra

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Populārā Krievijas baletdejotāja un leģendārā latviešu dejotāja Māra Liepas meita Ilze Liepa (attēlā) šonedēļ paziņojusi, ka pieņēmusi lēmumu šķirties no sava vīra, uzņēmēja Vladislava Pauļusa.

Par lēmumu oficiāli pārtraukt 14 gadus ilgušo laulību Liepa ar īsziņas palīdzību informējusi Krievijas portālu Life News.

"Es vairs neredzu iespēju turpināt šīs attiecības, tāpēc nolēmu iesniegt šķiršanās pieteikumu," lakoniski savu izvēli komentējusi balerīna, bet sīkākus komentārus par iemesliem un juridiskajām lietām viņa sniegt nav vēlējusies.

Ar savu vīru, kurš toreiz bija kompānijas Coca Cola topmenedžeris, Liepa iepazinās minerālūdens Bon Aqua reklāmas klipa filmēšanā, un 1999. gadā Sanktpēterburgā abi apprecējās.

Liepai tā bija otrā laulība - pirms tam viņa bija precējusies ar vijolnieku Sergeju Stadleru, un arī Pauļusam pūrā jau bija laulību pieredze un meita no pirmās sievas.

2010. gadā Liepa 46 gadu vecumā laida pasaulē meitiņu Nadeždu, kas bija dejotājas ilgi lolotā sapņa par bērniņu piepildījums.


Написать комментарий