“Daugavas” futbolistiem zaudējums pret “Ventspili” un Eirokausos pretī zviedri

foto: afisha.academ.org
foto: afisha.academ.org

Mazāk nekā mēnesis atlicis līdz Daugavpils “Daugavas” komandas debijai Čempionu līgā, kur pretī stāsies Zviedrijas komanda “Elfsborg”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Gatavojoties šim duelim, daugavpilieši Latvijas Virslīgas spēlē ar 0:1 piekāpās “Ventspilij”. Neilgi pirms Līgo un Jāņu nakts svinībām “Daugavas” futbolisti pirmo reizi šajā sezonā spēlēja “Daugavas” stadionā. Ugunskristības gan rezultātu nedeva, jo saviem tiešajiem konkurentiem ventspilniekiem tika zaudēts ar 0:1. Vienīgos vārtus 12. minūtē guva Vadims Jančuks. “Daugavas” rindās labākā iespēja izcelties bija Stenlijam Ibem, kurš pirmā puslaika beigās izrāvās vienatnē pret viesu vārtsargu, bet šoreiz pārāks bija otrais.

Jau pēc šīs spēles kļuva zināms “Daugavas” pretinieks Čempionu līgā. Šoreiz par izlozi īpaši priecāties iemeslu nebija, jo zviedru “Elfsborg” bija starp potenciāli spēcīgākajiem konkurentiem.

Vēl sliktāks būtu bijis Glāzgovas “Celtic” un Varšavas “Legia” variants, bet pretiniekos tikpat labi varēja būt arī Paņevēžas “Ekranas” vai somu “HJK”. Pirmā spēle tiks aizvadīta 16. vai 17. jūlijā, bet atbildes mačs pēc nedēļas. 


Написать комментарий