Ļebedevs pasaules čempionāta finālu iesāk ar trešo vietu, „Lokomotīve” zaudē viesos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītā nedēļas nogale bija spīdveja sacensībām bagāta. Visvairāk iepriecināja mūsu juniors Andžejs Ļebedevs, kurš pasaules čempionāta pirmajā finālposmā ieguva trešo vietu, ziņo sporta pārvaldes portāls.

Andžejs Polijā brauca labi četros no pieciem braucieniem, iegūstot 11 punktus. Diemžēl otrais brauciens izrādījās nesekmīgs un tajā viņš punktus neatveda. Summā tas deva dalītu otro vietu, tomēr papildbraucienā pārāks bija Kacpers Gomuļskis. Ar 14 punktiem uzvarēja Patriks Dudeks.

Svētdien Daugavpils „Lokomotīves” komanda viesos ar 39:50 piekāpās līgas līdervienībai „Wybrzeže Gdansk”. Lieliski atkal nobrauca Ļebedevs, kuram 15 punkti. Līdera cienīgs sniegums arī Romānam Považnijam (11 punkti), bet astoņus pievienoja Ķasts Puodžuks. Neviens no pārējiem braucējiem vairāk par trīs punktiem neatveda.

Eiropas pāru čempionāta finālā ne tik labi kā cerēts nobrauca Latvijas komanda. Maksims Bogdanovs pārī ar Ķastu Puodžuku iekrāja 20 punktus, kas deva dalītu trešo vietu. Papildbraucienā pārāki tomēr bija ukraiņi, tādējādi Latvija ieņēma ceturto vietu.


Написать комментарий