Pāris dienu laikā Latgales reģionā notika 6 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

30.jūnijā Daugavpilī, Vaiņodes ielā 1974.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu VW, netika galā ar vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Negadījumā vadītājs guva dažādas traumas.

Tajā pat dienā Sporta ielā notika mopēda apgāšanās. Slimnīcā tika nogādāti divi 1991.gadā dzimušie vīrieši. 

1.jūlijā Rēzeknes novada, Silmalas pagastā notika mopēda apgāšanās, kuru vadīja 1968.gadā dzimušais vīrietis. Cieta 2003.gadā dzimusī meitene pasažiere, kura nogādāta ārstniecības iestādē. Mopēda vadītājam konstatēts alkohola reibums 2,2 promiles.

29.jūnijā Preiļu novada Saunas pagastā 1992.gadā dzimis vīrietis guvis traumas, nesavaldot automašīnas Audi vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un apgāzās. Vadītājam veikta pārbaude uz alkohola noteikšanu organismā.

30.jūnija agrā rītā Preiļu pilsētā automašīnas Subaru vadītājs, nesavaldot spēkratu, uzbrauca uz ietves un notrieca gājējus – 1992. un 1993.gadā dzimušus jauniešus, pēc kā no notikuma vietas aizbrauca. Gājēji guva sasitumus un nobrāzumus. Jau pēc dažām stundām policijas darbinieki noskaidrojuši un atraduši vadītāju, kurš vadījis transportlīdzekli alkohola reibumā un bez vadītāja tiesībām, kas ir atņemtas par analoģiska rakstura likumpārkāpumu.

28.jūnijā Viļakā 1983.gadā dzimusī sieviete, vadot VW nenovaldīja spēkrata stūri un iebrauca grāvī. Negadījuma rezultātā bojāta automašīna, žogs un elektrības stabs. Sasitumus guva 1938.gadā dzimusī pasažiere.

30.jūnijā Baltinavā, autoceļā Viļaka-Kārsava, 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot Mersedes netika galā ar vadību, nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī un apgāzās. Pēc negadījuma vadītājs un divi pasažieri no notikuma vietas aizgāja, nesagaidot ātro palīdzību, kas bija nepieciešama 1988.gada dzimušam pasažierim. Vēlāk cietušais slimnīcā mira. Pēc autovadītāja aizturēšanas policija konstatējusi viņam reibumu. Policijā uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.


Написать комментарий