Konkursā par remontdarbu veikšanu Naujenes Mūzikas un mākslas skolā un Kultūras centrā piedalījās trīs pretendenti

foto: kulturaskarte.lv
foto: kulturaskarte.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 28.maijā Naujenes pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par Naujenes Mūzikas un mākslas skolas telpu un Naujenes Kultūras centra jumta remontdarbu veikšanu.

Savukārt, šodien, 16.jūlijā, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejama informācija liecina, ka konkursā ir noteikts uzvarētājs.

Konkursā piedalījās trīs pretendenti, bet par uzvarētāju kļuva SIA „Būvjumts”, kas piedāvāja zemāko līgumcenu – 2 588,21 latu bez PVN. Jāatzīmē, ka gadījumā, ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, konkursa uzvarētājam būvdarbi pirmās daļas - „Naujenes Mūzikas un mākslas skolas telpu remontdarbi” – ietvaros jāizpilda līdz 2013.gada 25.augustam, otrās daļas - „Naujenes Kultūras centra jumta remontdarbi” – līdz 2013.gada 29.jūlijam.

Atgādināsim, ka remontdarbi pirmās daļas ietvaros tiks veikti Naujenes Mūzikas un mākslas skolā, otrās daļas ietvaros – Kultūras centrā. Remontdarbi ietver nepieciešamo materiālu sagatavošanu un piegādi, telpu sagatavošanu remontdarbiem, remontdarbu veikšanu, atkritumu utilizāciju. Pretendentam bija jāpiedāvā veiktajiem remontdarbiem vismaz 2 gadu garantija.


Написать комментарий