Noslēgusies reģistrācija DU maģistrantūras programmās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

DU mārketinga direktors Jānis Kudiņš portālam Gorod.lv paziņoja, ka 5. augustā ir noslēgusies pieteikumu pieņemšana maģistrantūras programmās, līdz ar to, kopā ar bakalaura programmām jau ir parakstīti līgumi ar vairāk nekā 370 studentiem.

Atšķirībā no bakalauriem, studenti, kas nolēmuši studēt maģistrantūrā, to dara apzināti. Pēc Jāņ Kudiņa vārdiem, vislielāko ažiotāžu šogad ir radījusi programma „Starpkultūru attiecības”, uz to konkurss ir bijis 5 cilvēki uz vietu. Interesanti, ka šī programma ir bijusi pieprasīta jau iepriekš, un tas turpina pieaugt, jo darba tirgū ir audzis pieprasījums pēc starpkultūru attiecību speciālistiem.

Tomēr vispopulārākā joprojām ir bakalaura programma „Fizioterapija”, uz to konkurss ir 5-6 cilvēki uz vietu, pie tam, skolu absolventi cīnās šeit pat par maksas vietām.

Līgumu parakstīšana maģistrantūras programmās notiks 13., 14. un 15 augustā.

Pie tam, papildus uzņemšana priekš tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ nav varējuši ierasties noteiktajos datumos, turpināsies līdz pat septembra vidum. Parasti tad tiek uzņemti 50-60 studenti maksas grupā.


Написать комментарий