Policija turpina meklēt «Rēzeknes laupītāju»; iedzīvotāju ziņojumi pagaidām nav apstiprinājušies

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Policija turpina meklēt bruņoto laupītāju Ralfu Tokaho, kurš piektdienas vakarā nolaupīja automašīnu, kuru vēlāk sasita, bēgot no policijas.

Pagaidām no iedzīvotājiem saņemtā informācija par viņa iespējamo atrašanas vietu nav apstiprinājusies.

Policijas pārstāve Anastasija Laizāne telefonintervijā LNT raidījumam "900 sekundes" pastāstīja, ka ziņas par laupītāja došanās uz Krieviju ir tikai viena no versijām, un policija turpina viņa meklēšanu Latvijā un pārbauda arī citu informāciju.

Iedzīvotājiem nav iemesla uztraukumam, mierināja Laizāne, taču aicināja cilvēkus nelaist mājā aizdomīgus svešiniekus un neuzņemt arī aizdomīgus "stopētājus" savās mašīnās.

Līdz šim policija saņēma astoņus signālus no iedzīvotājiem, taču neviena no saņemtajām ziņām neapstiprinājās.

Jau ziņots, ka piektdienas, 23.augusta, trillera cienīgos notikumus Rēzeknē, kad policija tvarstīja laupīšanā aizdomās turamo Ralfu Tokaho. Laupītājs servisā nolaupījis tikai automašīnu "Audi Q7", ar kuru vēlāk avarēja.  Ančupānu meža masīvā bēglis nenovaldīja spēkratu ceļa līkumā un notika avārija, auto ietriecās žogā.

Policija pieļauj, ka uzbrucējs vēlējies nolaupīt arī naudu, taču, iespējams, nav to atradis. Tokaha šogad pavasarī atbrīvots no ieslodzījuma, kur vairākus gadus pavadīja par laupīšanām. Kopš iznākšanas no cietuma, vīrietis dzīvojis Rēzeknes pusē, taču viņš nav vietējais un dzīvojis arī citviet Latvijā.

Ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, var vērsties policijā, zvanot pa tālruņiem 110, 112 vai 64 603 500.


Написать комментарий