MTV Mailija Sairusa šokē vairāk par Lady Gaga

foto: Reuters
foto: Reuters

Svētdien, 25.augustā ASV Ņujorkā tika aizvadīta 30 MTV video balvu pasniegšanas ceremonija.

Vislabāk apbalvotais šajā gadā izrādījās Džastins Timberleks, kurš ar dziesmu "Mirrors" ieguva "Gada labākā Video", kā arī dažādu kategoriju apbalvojumus.

Kamēr Džastina uzvaras skatītājiem jau ir ierastas, par vakara un arī rīta galveno sarunu tēmu kļuva dziedātājas Mailijas Sairusas seksuālā deja, kas, balansējot uz vulgaritātes robežas, pat aizēnoja skandalozās Lady Gaga performanci.

MTV balvu pasniegšanas ceremonija un skandāli ir nešķirams pāris. Popkultūras vēstures annālēs ir ierakstīts Madonnas un Britnijas Spīrsas skūpsts, Kanjē Vesta nekrietnie iztteicieni par kolēģiem, Lady Gaga gaļas kleita. 2013. gads deva iespēju Mailijai Sairusai.

Izbijusī Disneja filmu zvaigzne šogad krasi mainīja tēlu, demonstrējot agresīvu seksualitāti un deklarējot savu aizraušanos ar marihuānas lietošanu.

Jaunāko singlu "We Can't Stop" Mailija izpildīja tērpusies lāča Bodijā, taču vēlāk tas tika no miesas noplēsts. Dziedātāja uz skatuves stāvēja tērpusies miesaskrāsas lateksa apakšveļā. Kopā ar labi apģērbto Robinu Tiklu izpildīja dziesmu "Blurred Lines".

Lady Gaga izpildīja "Applause", dziesmas laikā četras reizes pārģēbjoties. Dziedātājas priekšnesumu pat varētu nodēvēt par elegantu, ja vien nebūtu tas Afrodītes kostīms dziesmas izskaņā.

Kamēr Mailijas Sairusas iznācies tiek mākslinieciski apspēlēts vietnē " Facebook" klejojošās parodiju fotogrāfijās, nešaubīgi Lady Gaga savu šoka trump vēl tur apslēptu azotē. Dziedātājas jaunākais albums "ARTPOP" iznāks 11.novembrī.



Написать комментарий