Daugavpils novadā norisināsies tradicionālais konkurss «Sporta laureāts 2013»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 19.septembrī, notikušajā Daugavpils novada domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas sēdē deputāti izskatīja lēmuma projektu par konkursa „Sporta laureāts 2013” izsludināšanu.

Sporta pārvaldes vadītājs Eduards Lihoveckis paziņoja, ka 2013.gadā gan individuālo, gan komandas sporta veidu pārstāvji no Daugavpils novada izcīnīja vairākas uzvaras Latvijas, Eiropas un pasaules līmeņa sacensībās, tādēļ tradicionālais konkurss „Sporta laureāts 2013” būs lieliska iespēja pateikties sportistiem.

Pēc E.Lihovecka vārdiem, šogad tika veikti grozījumi konkursa nolikumā, kuri attiecas uz konkursa nominācijām un sportistu apbalvošanas gaitu.

Jāatzīmē, ka, ja lēmuma projekts tiks apstiprināts, konkurss „Sporta laureāts 2013” tiks izsludināts šā gada 1.oktobrī un turpināsies līdz 10.decembrim. Īpaša komisija izvērtēs un apkopos rezultātus līdz 15.decembrim, bet uzvarētāju apbalvošanas ceremonija notiks 2014.gada 24.janvārī Daugavpils novada Kultūras centrā.

Tāpat Komiteja uzdeva vērtēšanas komisijai izstrādāt un apstiprināt konkursa kritērijus.

Jāpiebilst, ka galīgais lēmums par augstākminētā lēmuma projekta apstiprināšanu tiks pieņemts Daugavpils novada domes deputātu sēdē, kas notiks nākamceturtdien, 26.septembrī.


Написать комментарий