1.oktobrī daļa daudzdzīvokļu dzīvojamo māju Daugavpilī nav pieslēgta apkurei

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 1.oktobrī, no rīta daļa daudzdzīvokļu dzīvojamo māju Daugavpilī joprojām nebija pieslēgta apkurei.

Daugavpils DzKSU vadītāja pienākumus pildošā Vera Raģele kādam plašsaziņas līdzeklim iepriekš ziņoja, ka uzņēmuma pārraudzībā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pieslēgšana apkurei tika uzsākta 27.septembrī, kad apkurei pieslēdza 53 daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, kuru vecākie bija iesnieguši attiecīgus iesniegumus.

30.septembrī, komentējot situāciju, V.Raģele paziņoja, ka ar apkures pieslēgšanu aizķeršanās nav, jo neviens reglamentējošais akts nenosaka, kad pilsētā būtu jāpieslēdz apkure.

DzKSU orientējas uz iepriekšējiem noteikumiem, saskaņā ar kuriem apkure tiek pieslēgta, gaisa temperatūrai pazeminoties līdz +8 grādiem pēc Celsija skalas 3 dienu laikā. 27.septembrī bija trešā diena (!), bet nezināmo iemeslu dēļ bija pieņemts lēmums pieslēgt apkurei tikai tās mājas, kuru vecākie bija iesnieguši šādu lūgumu.

30.septembrī apkurei pieslēdza daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vairākumu: mājas, kuru vecākiem nav pilnvaru noteikt pieslēgšanas datumu un mājas, kurās nav māju vecākā.

1.oktobris ir septītā (!) diena, kad gaisa temperatūra Daugavpilī ir +8 grādi un mazāk. Kāpēc līdz šim laikam apkurei nav pieslēgtas visas mājas? Atbildi uz jautājumu saņemt neizdevās: DzKSU vadība no paša rīta atrodas sapulcē, kas beigsies pēc plkst.13:00.


Написать комментарий