V.Borisjonoks: Esmu ierosinājis izveidot jaunu komiteju, kas ietekmētu medicīnas jomu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Turpinot Daugavpils pilsētas domes jaunā sastāva pirmajām 100 dienām veltīto publikāciju ciklu, portāls Gorod.lv griezās pie Vladimira Borisjonoka (partija „Alternative”) ar lūgumu dalīties jaunā Domes sasaukuma redzējumā, pastāstīt, kādi priekšvēlēšanu laikā izteiktie solījumi ir izpildīti.

„Jauns Domes sasaukums sācis strādāt ar entuziasmu, deputāti iedziļinās dažādos jautājumos, un tas ir svarīgi, jo daudzi deputāti iepriekš nebija strādājuši Domē”, paziņoja Vladimirs Borisjonoks.

Runājot par to, kas no priekšvēlēšanu laikā solītā jau ir paveikts, deputāts atzina, ka viņam šajā laikā neizdevās paveikt ko nozīmīgu: „Godīgi sakot, šajās 100 dienās paveikts nav daudz, jo visu uzreiz nevar izdarīt”.

Tomēr, pēc deputāta vārdiem, šajā nelielajā laika posmā ir uzsākts darbs pie jaunas komitejas izveidošanas, kura atbildēs par medicīnas jomas atbalstu un attīstību.

Zīmīgi, ka komitejas nolikums ir izstrādāts un iesniegts Daugavpils pilsētas domes Juridiskajā departamentā, tomēr pilnībā ideja vēl nav īstenota. Deputāts izteica cerību, ka komiteja tiks izveidota, jo šo ieceri ir atbalstījis Reinis Joksts (redakcijas piezīme: Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes loceklis, pašvaldību vēlēšanās startēja no „Latgales partijas” saraksta).

Vladimirs Borisjonoks atzīmēja, ka minētās komitejas izveidošanas rezultātā radīsies iespēja ietekmēt pilsētas veselības aprūpes jomu.


Написать комментарий