Daugavpils dzīvnieku patversmi vadīs Eleonora Lazareva

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 1.novembrī Daugavpils dzīvnieku patversmes vadītājas pienākumus sāka pildīt Eleonora Lazareva, kura šajā amatā nomainīja Žaneti Sosnari.

Pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” personāla direktors Staņislavs Baltacis pastāstīja portālam Gorod.lv, ka līdz 25.oktobrim, kad bija iesniedzami pieteikumi konkursā uz Dzīvnieku patversmes vadītājas amatu, bija saņemts tikai viens atbilstoši noformētais pieteikums, vēl viens pieteikums tika iesniegts pēc iesniegšanas termiņa beigām.

E.Lazareva, kura vadīs Dzīvnieku patversmi, savā motivācijas vēstulē norādīja, ka patversmes vadītājam jābūt cilvēkam, kas mīl dzīvniekus un vēlas tiem palīdzēt, un viņa pieskaita sevi pie šāda veida cilvēkiem. Tāpat viņa bija ar mieru strādāt esošajos specifiskajos darba apstākļos, un šī būs viņa pamata darbavieta.

E.Lazareva šajā amatā tika iecelta uz pārbaudes laiku – 3 mēnešiem. Pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” personāla direktors paziņoja, ka jaunajai Dzīvnieku patversmes vadītājai ir administratores pieredze, veterinārās izglītības trūkums tiks kompensēts ar līgumu ar veterināro klīniku, kas sniegs nepieciešamos pakalpojumus.

S.Baltacis atzīmēja, ka šobrīd tiek strādāts pie Dzīvnieku patversmes darba uzlabošanas, tiek plānots mainīt iestādes darba laiku, lai pilsētniekiem būtu ērtāk apmeklēt patversmi un izvēlēties kādu no dzīvniekiem.


Написать комментарий