Supermodele Heidija Klūma ir ļoti novecojusi

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Modeļu vairākums tērē milzīgu naudu, lai atrastu līdzekli, kurš palīdzētu palikt jaunai pēc iespējas ilgāk, bet Vācijas topmodele Heidija Klūma izrādījās par retu izņēmumu.

Pārveidoties par veceni 14. ikgadējai ballītei par godu Helovīnam 40 gadus vecajai supermodelei palīdzēja Oskarotā grimētāju komanda.

Jāatzīst, ka rezultāts izrādījās iespaidīgs – pazīt modeli pavecajā sievietē ar pērļu krellēm, sirmiem matiem un spieķi praktiski nebija iespējams, – vēsta fedpost.ru. 

Novērot Heidijas pārvērtību procesu varēja viņas 1 900 000 Twitter abonentu. Izrāde sanāca ilgstoša, bet aizraujoša.
„Labi, puiši! … Es eju nākotnē, – viņa uzrakstīja. – Sāksim līksmot!”

Savas lietas meistari Bils Korso un Maiks Marino sagrumboja viņas seju, pievienoja vēnu varikozi un nedaudz sakumpušu muguru, lai tēls būtu pilnīgs. 2009. gadā Korso saņēma Emmi balvu par HBO televīzijas kanāla „Pelēkajiem dārziem” un 2004. gadā Oskaru par darbu filmā „Lemoni Stikets: 33 nelaimes”. Marino strādāja ar grimu seriālā „Pagrīdes impērija”, kā arī filmās „Melnais gulbis” un „Vīri melnā–3”.

„Es dotu priekšroku palikšanai mājās, nekā iziet garlaicīgā tērpā, – iepriekš Klūma paziņoja Mail Online žurnālistiem. – Es sāku apdomāt Helovīna ideju ilgi pirms svētkiem, un man ir pārsteidzoša komanda, kura padara neiespējamo par iespējamu. Es katru gadu ļoti rūpīgi gatavojos un tērpa sagatavošanai ir nepieciešami mēneši”.

Un te četru bērnu māte, kura ir šķīrusies, nemaz nepārspīlē. Viņas tērpi gadu no gada pārsteidz ar savu vērienu. Tā, 2011. gadā Klūma ieradās ballītē cilvēka bez ādas tērpā, bet 2008. gadā pārģērbās par Hindu dievieti Kali.


Написать комментарий