Skaļākie zvaigžņu skandāli pasaules labākajās viesnīcās

foto: rbc.ru
foto: rbc.ru

Zvaigznes tādēļ arī ir publiski cilvēki, lai katrs viņu izlēciens, it īpaši publiskā vietā, momentāni kļūtu par plašai publikai zināmu un tiktu ilgi pieminēts.

Piemēram, nepiedienīga uzvedība dārgās viesnīcās dažām slavenībām kļuva ne tikai par savdabīgu autogrāfu, bet arī iegāja pazīstamo viesnīcu vēsturē.

Sekss, narkotikas, kautiņi un pat noslēpumainas slepkavības. Jūsu priekšā ir pašu ievērojamāko zvaigžņu skandālu vēsture, – vēsta travel.rbc.ru.

Tālajā 1921. gadā mēmā kino aktieris Rosko Arbakls sagādāja slavu Sabfrancisko St. Frencis viesnīcai (tagad viesnīcas nosaukums ir Westin St. Frencis). Privātas ballītes laikā, kuru organizēja slavenais komiķis ar iesauku Resnulis, viesnīcas numurā tieši uz gultas tika nāvējoši saspiesta sieviete. Aktierim tika izvirzīta apsūdzība par slepkavību, kura vēlāk tika atsaukta pierādījumu trūkuma dēļ.

Ekscentriskais naftinieks un aviators Hovards Hjūzs, kuru tēloja Di Kaprio, īrējot bungalo Beverly Hills Hotel 1950. gados, pasūtīja ēdienus nevis numurā, bet zem koka: lai neviens nezinātu, kādos apartamentos viņš dzīvo.

1964. gadā Elizabete Teilore un Ričards Bērtons apprecējās Monreālas hoteļa Ritz-Carlton karaliskajā luksā. Toreiz visa pasaule apsprieda šo laulību detaļas: zvaigznes deva hoteļa personālam tikai divas stundas, lai sagatavotos svinībām. Vēlāk viņu laulību ar daudzām abpusējām neuzticības epizodēm nosodīja Vatikāna kā „miesas netiklības”.

1972. gadā Kits Ričards izmeta televizoru no Kolivudas viesnīcas Continental Hyatt House 1015. numura, inspirējot desmitus šādu izlēcienu. Pēc 14 gadiem Aksels Rouzs, piemēram, meta no šīs viesnīcas balkona grilētus steikus, jo televizori jau te bija pieskrūvēti pie smagām virsmām.

1994. gadā Džonijs Deps, kurš dzīvoja Ņujorkas hoteļa The Mark luksa numurā, sastrīdējās ar toreizējo draudzeni Keitu Mosu un dusmās izvandīja telpu tā, ka tās remonts izmaksāja viņam 10 tūkstošus dolāru.

Vašingtonas viesnīca The Mayflower kļuva slavena ar to, ka tieši šeit 1999. gadā Kongresa locekļi pratināja ASV prezidenta Bila Klintona palīdzi Moniku Levinski, un, protams, darīja to prezidenta numurā. Tieši tur notika pārrunas ar Klintona mīļāko pirms tiesas, kurā ASV prezidentam draudēja impīčments. Visu laiku Monika dzīvoja 860. numurā.

Īsta kņada izcēlās ap Lasvegasas MGM hoteli. Tieši šeit netiklais golfa spēlētājs Taigers Vuds atradās kopā ar mīļāko un pat bija viņai (kā arī savai sievai) neuzticīgs ar nejaušiem garāmgājējiem, kurus aicināja uz savu luksa numuru, kurš maksāja 5 tūkstošus dolāru par nakti.

2002. gadā Maikls Džeksons māja saviem fanātiem ar savu jaundzimušo dēlu Blanketu pa Berlīnes Adlon hoteļa logu. Tad neapdomāto izlēcienu fiksēja simti foto un video kameru, un izcēlās grandiozs skandāls. Bērnu tiesību aizstāvji pieprasīja viņam atņemt vecāku tiesības.

2003. gadā Britniju Spīrsu fiksēja seksa laikā ar Kolinu Farelu uz komfortabla numura nojumes Holivudas Chateau Marmont. Bet 2007. gadā Spīrsu ierakstīja Chateau Marmont melnajā sarakstā par nepiedienīgu uzvedību viņas bēdīgi pazīstamā nervu sabrukuma laikā.

2007. gadā Kortnija Lova nolīdzināja līdz ar zemi Londonas Covent Garden hoteļa luksu, kur atzīmēja savu 43. dzimšanas dienu. Tajā gadā viņu arī ar negodu izlika no citas Londonas viesnīcas - Claridge’s pēc viņas sarīkotā numura ugunsgrēka.

2007. gadā cita skandāliste – Emija Vainhausa sastrīdējās ar vīru Londonas Sanderson hoteļa numurā. Bet 2009. gadā dziedātāja, kura ir pazīstama ar savu nevaldāmo raksturu, ar kailām krūtīm dejoja uz Le Sport Resort & Spa kūrorta kompleksa balkona.

Slavenākā Ņujorkas viesnīca The Plaza 2010. gadā cieta Čārlija Šīna darbību dēļ, kurs alkohola un narkotiku reibumā pavisam kails skraidīja pa numuru un sadragāja visu sev apkārt. Neadekvātais aktieris radīja hotelim zaudējumus 7 tūkst. dolāru apmērā. Amizanti, ka tajā laikā, kad Čārlijs demolēja viesnīcas luksa numuru, vannas istabā slēpās pornozvaigzne, bet aktiera meitas mierīgi gulēja blakus numurā.

Bijušais Starptautiskā Valūtas fonda vadītājs Dominiks Stros–Kāns  ar savu uzvedību padarīja slavenas vairākus hoteļus dažādās pilsētās. Piemēram, viņu apsūdzēja par uzmākšanos istabenei Ņujorkas Sofitel viesnīcas 28. stāva luksa numurā, kurš maksāja 3 tūkst. dolāru diennaktī. Vēlāk šo džentelmeni pieķēra attiecībās ar seksuālo pakalpojumu tirgotājiem Lillā (Carlton) un Vašingtonā (W Hotel). Tiesa vēlāk viņam izvirzīja apsūdzības par „ļaunprātīgu sutenerismu”.

2010. gadā pie Lasvegasas hoteļa Wynn tika arestēta Parisa Hiltone, kurai pie policista kājām izkrita kokaīna maisiņš. Patlaban hoteļu magnāta meita vairs nekad nedarīs palaidnības viesmīlīgajos Wynn un Encore Resort interjeros, jo viņa ir kļuvusi par non grata personu. Reperis Lils Veins tāpat vairs neapmetīsies Wynn pēc tam, kad pavadīja 8 mēnešus cietumā par nelikumīgu šaujamieroču un marihuānas uzglabāšanu.

Pēc pērnā gada žūpošanas ar Kanjē Vestu Ņujorkas hotelī Bowery Florensa Velča nodedzināja numuru, atstājot uz nakti degošu sveci. Velča pamodās, smokot no sviluma, ar atšķeltu zobu un daļēju amnēziju.

Lindsija Lohana apiet Losandželosas viesnīcu Standard pēc apsūdzībām par diviem kautiņiem. Pirms 4 gadiem viņu palūdza no Bowery – aktrise meta paplāti ar ēdienu uz to, kas pēc viņas domām bija viņas mīļākās Samantas Ronsones durvis.

2012. gads kļuva par neaizmirstamu Losandželosas Beverly Hilton hoteļa personālam. Tieši šeit tika atrasts pazīstamās dziedātājas Vitnijas Hjūstones ķermenis, kura nomira savā numurā narkotiku pārdozēšanas dēļ. Turklāt kompānijas, kuras organizē ekskursijas pa pilsētu, pat iekļāva Beverly Hilton savā „zvaigžņu” maršrutā, kuru papildina ar stāstījumiem par zvaigznes dzīvi un nāvi.


Написать комментарий