Daugavpils pilsētas pašvaldība akceptēja kandidatūru Baltkrievu kultūras centra vadītāja amatam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

7.novembrī Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti akceptēja lēmuma projektu par Žannas Romanovskas iecelšanu Baltkrievu kultūras centra vadītājas amatā.

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis iepriekš ziņoja, ka līdz pieteikumu iesniegšanas termiņam – 18.oktobrim bija saņemti 4 pieteikumi. Savukārt komitejas sēdē tika precizēts, ka ir saņemti 6 pretendentu pieteikumi.

Atgādināsim, ka Baltkrievu biedrību „Uzdim”, kuras vadītāja amatā 15.oktobrī iecēla Valēriju Ambrosovu, un pašvaldības iestādi „Baltkrievu kultūras centrs” iepriekš vadīja Boriss Ivanovs, kurš, kā zināms, nolika deputāta mandātu un atstāja šo organizāciju vadītāja amatu.

Biedrības „Uzdim” sapulcē tika nolemts Baltkrievu kultūras centra vadītājas amatam virzīt biedrības „Uzdim” valdes locekli Žannu Romanovsku, kuras kandidatūru sēdē atbalstīja arī komitejas deputāti.

Lēmums tiks nodots izskatīšanai Domes sēdē pēc nedēļas.

Žanna Romanovska 2013.gadā pašvaldību vēlēšanās startēja no partijas „Daugavpils – mana pilsēta” saraksta ar 6.numuru (saraksta līdere bija deputāte Natālija Petrova).


Написать комментарий