BFC “Daugava” futbolisti un Daugavpils pilsētas vadība apmainījās ar dāvanām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šajā katram patriotiski noskaņotam Latvijas iedzīvotājam svarīgajā dienā – 11.novembrī – Daugavpils pilsētas domē sveica sportistus.

BFC „Daugava” futbolisti tika apbalvoti par to, ka pirmo reizi mūsu valsts vēsturē Latvijas futbola 1.līgā komanda pirms laika oficiāli izcīnīja 1.vietu un līdz ar to nodrošināja ceļazīmi uz Virslīgu.

Ar šo lielo sasniegumu Daugavpils futbolistus godināja Latvijas futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. Viņš atzīmēja, ka Virslīgā spēlēs vēl viena laba komanda, un tas priecē.

„Daugavpilī vienmēr, kopš padomju laikiem, bija labas sporta tradīcijas. Kādreiz šeit spēlēja ļoti spēcīga futbola komanda „Ķīmiķis”. Iekļūšana Virslīgā ir liels sasniegums, kas apliecina, ka jaunatnes futbols Daugavpilī attīstās, tam ir labas perspektīvas un tas atrodas uz pareizā ceļa. Tagad šis līmenis jāuztur un latiņa jāuzstāda vēl augstāk”, ir pārliecināts J.Mežeckis.

Tāpat Latvijas futbola federācijas ģenerālsekretārs Daugavpils sportistiem novēlēja negūt traumas un tiekties pēc uzvarām.

Apsveikumiem pievienojās arī pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis, kurš 25 komandas dalībniekiem pasniedza medaļas un Daugavpils karogu, kam jākļūst par komandas jaunu talismanu.

Treneri Sergejs Pogodins un Kirils Kurbatovs dāvanā saņēma ne tikai medaļas, bet arī lietussargus, kuriem, pēc J.Dukšinska vārdiem, jāsargā komanda no sliktiem laikapstākļiem.

Arī futbolisti nebija atnākuši tukšām rokām: viņi uzdāvināja pilsētas vadībai futbola bumbu. Pasākuma noslēgumā tā dalībnieki kopīgi nofotografējās.



Написать комментарий