Jauno Mini Cooper atslepenoja internetā

foto: topgearrussia.ru
foto: topgearrussia.ru

Interneta tīklā parādījās pirmās jaunā Mini Cooper fotogrāfijas, kura pasaules pirmizrāde notiks Losandželosas motoru šovā šonedēļ.

Kā ziņo uzdevums Autocar, kurš publicēja modeļa oficiālās fotogrāfijas, automobili piedāvās ar trim motoriem: diviem benzīna (1,5 un 2 l) un dīzeļagregātu (2 l), kurš nomainīs 1,6 l agregātu.

Visi dzinēji spēj strādāt gan ar automātisko, gan ar mehānisko transmisiju. Iepriekš tika ziņots, ka automobilim būs arī hibrīda versija, bet šī informācija neapstiprinājās, – ziņo autonews.ru.  

Jau iz zināms, ka jaunumam būs projekcijas displejs. Bez ātruma un pagriezienu indikācijas jaunais Mini Cooper izvadīs uz ekrāna arī citu, ne mazāk svarīgu informāciju: navigācijas datus, informāciju par sastrēgumiem un ātruma ierobežojumiem, krustojumu shēmas.

Piemēram, lai autovadītājs, kurš ir iegrimis sarežģīta autoceļu šķērsojuma mezgla shēmas aplūkošanā, nejauši nepanāktu priekšā braucošo automobili, attālumu starp automašīnām kontrolēs adaptīvā kruīza kontrole. Tās iestatījumi ļaus automātiski ieturēt distanci ar priekšā braucošo automobili pie 32 – 135 km/h ātruma. Tāpat sistēma sekos ceļa zīmēm, bet, parādoties pretim braucošajam transportam, pārslēgs tālās gaismas uz tuvējām.


Темы: , , , , ,

Написать комментарий