Daugavpils novada domes telpās plāno nomainīt mēbeles

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

21. novembrī Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par jaunu mēbeļu iepirkumu un piegādi pašvaldības ēkai.

Konkursa nolikuma tehniskajā specifikācijā ir norādīts, ka iepirkuma ietvaros plāno iegādāties 3 skapjus bez durvīm dokumentu uzglabāšanai, vēl 3 mazāka izmēra skapjus dokumentu uzglabāšanai bez durvīm, 1 skapi dokumentu uzglabāšanai ar vienu atvērtu plauktu un divām durtiņām, 2 blokus ar trim atvilktnēm, 3 L–veida dažāda izmēra rakstāmgaldus, 1 parastu rakstāmgaldu, 1 ovālu ofisa galdu, 4 dažādus plauktus–paliktņus datora procesoram uz 4 ritentiņiem, 1 skapi–plauktu dokumentu uzglabāšanai ar durtiņām un sānu paneļiem ar plauktiem, 5 dažādus skapjus dokumentu uzglabāšanai ar durtiņām, 1 antresolu dokumentu uzglabāšanas skapim ar durtiņām, 1 pamatni dokumentu uzglabāšanas skapim, 1 virsdrēbju skapi, 1 pamatni virsdrēbju skapim (sīkāku informāciju mēbeļu par izmēriem, krāsu un ārējo izskatu var atrast tehniskajā specifikācijā).

Atzīmēsim, ka pretendents uz uzvaru konkursā var iesniegt tikai vienu pasūtījuma variantu, kurā būs iekļauts viss nepieciešamo mēbeļu saraksts. Savukārt uzvaras gadījumā mēbeles jāsagatavo un jāuzstāda termiņā, kas nepārsniedz 1 mēnesi.

Atliek vien piebilst, ka konkursa nolikumā ir norādīts, ka pieteikumu potenciālais izpildītājs var iesniegt Daugavpils novada domes (Rīgas ielā 2) 20. vai 25. kabinetā līdz 2. decembra plkst. 11:00, t.i., visiem interesentiem ir atlikušas tikai 10 dienas, lai paspētu sagatavot pieteikumus.


Написать комментарий