Lielbritānijā aizliegs ūdeņraža pārskābi un matu krāsas 6

foto: etoya.ru
foto: etoya.ru

Lielbritānijā no pārdošanas pazudīs visa sadzīves ķīmija, no kuras var izgatavot spridzekli: matu krāsa, nagu lakas noņēmējs uz acetona bāzes, balinātāji un sadzīves pulveri santehnikas tīrīšanai, – ziņo ru.tsn.ua. 

Kā ziņo The Daily Mail, par to paziņoja valsts dienests Home Office, kurš nodarbojas ar imigrācijas, drošības un narkotiku izplatības jautājumiem. Saskaņā ar ziņojumu tuvākajā laikā no Lielbritānijas veikalu plauktiem pazudīs pat ūdeņraža pārskābe. Valsts dienestā paskaidroja, ka no aizliegtās sadzīves ķīmijas teroristi var izveidot pašdarinātas bumbas. Tādēļ dažu preču izņemšana no brīvās tirdzniecības uzdevums ir novērst jaunus teroraktus valstī.


Написать комментарий

un kur ir atsauce uz oriģinālo rakstu The Daily Mail? Kārtējās baumas?

Pūdercukuru un miltus tad arī ir jāizņem! :))

Vispār jau Lielbritāniju pašu vajadzētu izņemt no apgrozības, jo tā ir imigrantu un teroristu perēklis, kuri var izgatavot un pielietot pašdarinātus spridzekļus...

Ak dievs. Vai var iet vēl tālāk?... Tas, kam vajadzēs uztaisīs to bumbu arī no ūdens. Kā ar potenciālo iespēju,ka valdība tur tagad terorizēs vienkāršos iedzīvotājus ar savām sev vien izdevīgajām it kā aizdomām par terorismu? Drīz jau vairs tur elpot nedrīkstēs, jo tas samazina samazina skābekļa daudzumu uz planētas.
Benjamin Franklin : “People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both”

Domāju autors kaut ko nav līdz galam sapratis. Tas neekad nenotiks valstī, kurā mākslīgais "skaistums" tiek vērtēts augstāk par visu. Lielbriitānija sievietes drīzāk pārstās lietot šampūnu kā matu krāsu.

Un degvielu no benzintankiem? Un kokus no mezhiem? Un zemi no laukiem? To arii visu aizliegs??? No tiem arii sanaak bumba...

Написать комментарий