Čārlijs Šīns izrāda savu jauno pikanto draudzeni

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Jau vairākas dienas pēc kārtas atkarības problēmu māktā Holivudas zvaigzne Čārlijs Šīns nespēj atraut ne acu, ne rokas no savas jaunās draudzenes – pieaugušo filmu zvaigznes Bretas Rossi.

Aktieris Čārlijs Šīns popularitāti iemantoja pateicoties veiksmīgajam seriālam „Divarpus vīru” („Two and A Half Men”). Taču narkotiku un alkohola atkarības dēļ viņam no šova bija jāaiziet. Šova veidotāji aktieri atlaida viņa„bīstami pašdestruktīvās uzvedības” dēļ. Tagad aktieris ar bijušo sievu Brūku Milleri iesaistīts tiesas procesā: kuram no vecākiem uzticēs aizbildnības tiesības pār abiem dvīņu puikām. Atgādināsim, ka zēnu māte jau 19 reizes ārstējusies rehabilitācijas klīnikās no stimulējošo vielu atkarības un arī Šīnam neizdodas tikt galā ar savām likstām. 

Tādēļ nav brīnums, ka pirms dažām dienām Čārlijs kopā ar jauno draudzeni devies uz Kabo San Lukasas kūrortu Meksikā, kur savu kaisli cenšas izrādīt arī publiski. Čārlijs Šīns nu uzvedas kā amora bultas ķerts pusaudzis. 

Aktieris skūpstīja savu jauno mīlestību turpat pie viesnīcas lielās izkārtnes un viņam acīmredzami patika šis teātris apkārtējo uzmanības piesaistīšanai, ko viņš tur bija uzrīkojis. 

Šīns apskāva Bretu Rossi ap pleciem un ļāvās dedzīgam un ilgam skūpstam fotokameru zibšņu gaismās. Pēcāk aktieris aizsmēķēja un sakrustojis kājas, un pielicis hūti pie krūtīm, turpināja pozēt. 

Vēlāk, kad pārītis atgriezās viesnīcas numurā, viņi uz balkona sarīkoja nelielu burziņu kopā ar draugiem. Čārlijs turpināja izrādīt dedzību savai jaunajai sirdsdāmai. Viņš, nometies uz viena ceļgala, rotaļīgi kodīja Bretas roku un viņa pietēloja sāpes. 

Kad arī šī spēle Šīnam apnika, viņš nolēma rādīt striptīzu. Aktieris novilka savu kreklu un centās ar to nosegt kāda sava drauga galvu...


Написать комментарий