ASV ķer zivis tieši kanalizācijā

foto: vvp-daily.ru
foto: vvp-daily.ru

Jauns un ļoti neparasts sporta veids parādījās, pateicoties Teksasas pusaudža pūlēm. Zēns ar interneta palīdzību aktīvi popularizē makšķerēšanu kanalizācijā.

15 gadus vecais Negeli ir pārliecināts, ka ir kanalizācijas makšķerēšanas pionieris. Zēns saka, ka noķert zivis kanalizācijā ir tikpat vienkārši kā ezerā vai upē. Šim nolūkam ir nepieciešams tikai makšķerauklas gabals ar āķi, ēsma un nedaudz pacietības, vēsta newsbang.net.

Vienu no savām makšķerēšanām zēns nofilmēja un video ievietoja internetā. Jāatzīmē, ka Kails izvilka no kanalizācijas lūkas pārsteidzoši lielu zivi. Pēc Negeli vārdiem viņa aizraušanās ar makšķerēšanu kanalizācijā sākās pēc tam, kad viņš kanalizācijā iemeta bumbu, un saprata, ka tur ir ūdens.

Viņa pirmais mēģinājums sākās ar derībām uz 5 dolāriem, kuras jaunais Teksasas iedzīvotājs noslēdza ar savu tēvu, kurš neticēja, ka dēls spēs noķert zivi notekūdeņos. Pēc derībām Kails noķēra daudz vairāk nekā vienu zivi. Šim nolūkam viņam bija nepieciešami apmēram 3 m makšķerauklas un hotdoga gabaliņi, kurus viņš izmantoja kā ēsmu.

Pēc kaila vārdiem pagājušās vasaras laikā viņš ķēra vairākas zivis nedēļā. Tiesa, savu lomu pusaudzis neiedrošinājās apēst un palaida tās atpakaļ kanalizācijā. Neskatoties uz to, ka rudens un ziemas periodā zivju skaits samazinās, zēnam izdodas noķert mēnesī vairākas zivis.


Написать комментарий